Μπορεί να είναι ανεξάρτητη δυναμική επιτυχημένη η Nicki Minaj, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλει να κάνει οικογένεια. Για αυτό ακριβός μίλησε αυτή τη φορά η διάσημη ράπερ.

Κατά την διάρκεια συνέντευξή της στο Complex, η Nicki Minaj αποκάλυψε πως θέλει να κάνει οικογένεια.

“Μετά το πέμπτο άλμπουμ, θέλω οπωσδήποτε να έχω ένα μωρό. Αναρωτιέμαι αν θα είμαι μια από εκείνες τις μητέρες που καταφέρνουν να συνδυάσουν τα παιδιά και την καριέρα … αλλά εγώ πάντα πίστευα ότι όταν θα είχα το μωρό μου θα επικεντρωνόμουν αποκλειστικά σε αυτόν.Δεν θέλω το παιδί μου να αισθάνεται στο περιθώριο, έτσι πάντα πίστευα ότι θα έκανα ένα μεγάλο διάλειμμα, όταν έρθει η ώρα. Θα δούμε!”

Nicki δεν θέλει να θυσιάσει την προσωπική της ζωή για την δουλειά:

“Φοβάμαι ότι εργάζονται πάρα πολύ και δεν απολαμβάνω τη ζωή μου. Αν κάνω το πέμπτο άλμπουμ, αλλά όχι το πρώτο μου παιδί, θα ήμουν απογοητευμένη ως γυναίκα. Νιώθω σαν να είμαι στον κόσμο για να γίνω μητέρα”

Όσο για τον γάμο η Nicki Minaj λέει

“Προς το παρόν, δεν το σκέφτομαι καθόλου, αλλά νομίζω ότι όταν θα κάνω το πρώτο μου παιδί θα είμαι σίγουρα παντρεμένη. Θέλω να είμαι σίγουρη πως θα κάνω τα πράγματα με αυτή τη σειρά. Πάντα ήθελε να κάνω έτσι, από τότε που ήμουν μικρή. Εν ολίγοις, θέλω να κάνω το πέμπτο άλμπουμ, να παντρευτω και να κάνουν το πρώτο μου παιδί”

Όπως και να χει έχει ακόμα καιρό. Το νέο της άλμπουμ και τρίτο της καριέρας της “The Pinkprint” αναμένεται στις 15 Δεκέμβρη. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως η Nicki ξέρει τι θέλει!

Αφήστε το σχόλιό σας