Η Nicki Minaj θέλει να είναι εκείνη που θα κλέψει τις εντυπώσεις στα MTV Video Music Awards 2018.

Το MTV ανακοίνωσε ότι η παγκόσμια superstar Nicki Minaj θα επιστρέψει στα Video Music Awards με μία ειδική εμφάνιση που θα λάβει χώρα σε μία εμβληματική τοποθεσία της Νέας Υόρκης.

Η 35η τελετή απονομής στην ιστορία της διοργάνωσης θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 20 Αυγούστου στο διάσημο «Radio City Music Hall» της Νέας Υόρκης, όμως η εμφάνιση της 35χρονης ράπερ θα πραγματοποιηθεί σε άλλο μέρος της αμερικανικής μητρόπολης.

Η τοποθεσία προς το παρόν8 δεν έχει αποκαλυφθεί.

Τα MTV Video Music Awards 2018 θα σηματοδοτήσουν το πρώτο live της Nicki Minaj μετά την αιφνιδιαστική κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ της, του «Queen», ενώ αυτή θα είναι η πρώτη φορά που μία μεγάλη διοργάνωση του είδους θα μεταδώσει μία εμφάνιση από μία τοποθεσία – έκπληξη.

Nicki Minaj - Chun-Li - Saturday Night Live - SNL finale - Hit Channel

Το «Queen» κυκλοφόρησε την Παρασκευή 10 Αυγούστου και πολύ γρήγορα ανέβηκε στην κορυφή του ελληνικού iTunes, όπου παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή.

Το άλμπουμ περιέχει ιδιαίτερα εντυπωσιακές συνεργασίες της Nicki Minaj με τους Eminem, Ariana Grande, The Weeknd, Future, Swae Lee, Foxy Brown και Labrinth.

Οι υπόλοιποι καλλιτέχνες για τους οποίος είναι γνωστό ότι θα εμφανιστούν στη σκηνή των MTV Video Music Awards 2018 είναι οι Ariana Grande, Travis Scott, Shawn Mendes, Post Malone, Logic και Ryan Tedder.

Η Nicki Minaj είναι υποψήφια για το βραβείο του «Καλύτερου Hip-Hop Βίντεο» χάρη στο «Chun-Li».

 

Αφήστε το σχόλιό σας