Η Nicki Minaj μιλά για πάντα ακολουθεί το όνειρό της και δεν έγινε σερβιτόρα
Nicki Minaj @ Jimmy Fallon

Η Nicki Minaj κυκλοφόρησε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς «Anaconda» όμως πριν γνωρίσει την επιτυχία είχε κάποιες πολύ φυσιολογικές δουλειές…

Μπορείτε να φανταστείτε Nicki Minaj ως σερβιτόρα σε ένα εστιατόριο; Όχι; Ούτε σε μας, αλλά πριν γίνει διάσημη ήταν κάτι που το συνήθιζε.

Η Nicki Minaj βρέθηκε και στην εκπομπή του Jimmy Fallon και μίλησε για όλα! Μα όλα. Η Nicki ανοίχτηκε στον Jimmy Fallon σχετικά με τις τυχαίες δουλειές που έκανε προτού να πετύχει το μεγάλο hit και πώς την έσπρωξε για να κυνηγήσει τα όνειρά της, όταν την ρώτησε για τον ρόλο της στην ταινία The Other Woman όπου παίζει μια βοηθό με κακή συμπεριφορά.

Η διάσημη femcee εξήγησε ότι ο χαρακτήρας ήταν παρόμοια με αυτή , όταν είχε άλλες δουλειές, «Ήμουν μια διευθυντής γραφείου και θα ήθελα τύπου να φωνάζω κάθε φορά που ήθελα. Και όταν ήμουν σερβιτόρα που ήμουν πραγματικά, πραγματικά … στους πελάτες. Περίμενα παντού στη Νέα Υόρκη, μάλλον περίμενα τους ανθρώπους σε αυτό το κοινό ως μια πραγματικότητα! Αν ποτέ έφαγες στο Red Lobster πιθανών να πήρα την παραγγελία σου!»

«Αυτό ήταν που με έκανε να θέλω να βιαστώ και να ακολουθήσω το όνειρό μου, γιατί ήταν σαν «Θεέ μου, αυτό δεν είναι για μένα! Πρέπει να βιαστώ και να φύγω από εδώ, πριν να είναι πολύ αργά!» «Σοβαρά!»

Αφήστε το σχόλιό σας