Η επιτυχία της Nicki Minaj είναι διαρκής και ατελείωτη.

Η Nicki Minaj γράφει πάλι ιστορία.

Η αδιαφιλονίκητη «βασίλισσα της hip-hop» αποτελεί πλέον την πρώτη γυναίκα καλλιτέχνιδα που έχει εμφανιστεί εκατό φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας της στο αμερικανικό chart του «Billboard Hot 100».

Την τελευταία είσοδό της στην κατάταξη την πραγματοποίησε με το νέο single «Dip» του Tyga, στο οποίο συμμετέχει, ενώ αυτήν την εβδομάδα στο «Hot 100» εντοπίζονται άλλα δύο τραγούδια στα οποία έχει πάρει μέρος:

Το «FEFE» του αμφιλεγόμενου 6ix9ine και το «Big Bank» του YG με την παρουσία επίσης του 2 Chainz και του Big Sean.

Nicki Minaj - BET Awards 2018 - Hit Channel

Όσον αφορά συνολικά τους καλλιτέχνες / σχήματα με τις περισσότερες εισόδους στο «Billboard Hot 100», η Nicki Minaj βρίσκεται στην πέμπτη θέση, πίσω από το καστ της τηλεοπτικής σειράς «Glee» (207), τον Drake (191), τον Lil Wayne (160) και τον Elvis Presley (108).

Η δεύτερη γυναίκα που συναντούμε στη σχετική λίστα είναι η Taylor Swift, η οποία έχει καταγράψει 77 εμφανίσεις στην κατάταξη.

Η Nicki Minaj είναι επιπλέον η γυναίκα ράπερ με τα περισσότερα τραγούδια στην κορυφαία δεκάδα του «Hot 100», 17 στον αριθμό.

Η υψηλότερη θέση που έχει αναρριχηθεί είναι το Νο. 2, με την επιτυχία «Anaconda» που κυκλοφόρησε το 2014. Η 35χρονη ράπερ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο chart το 2010, με τη συμμετοχή της στο «Knockout» του Lil Wayne.

 

Αφήστε το σχόλιό σας