Η Nicki Minaj μετατρέπεται σε βασίλισσα του σκότους.

Η Nicki Minaj παρουσιάζει το video clip για το «Hard White».

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο τέταρτο προσωπικό άλμπουμ της ράπερ, με τίτλο «Queen», που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2018 από τις Young Money / Cash Money Records και Republic Records / Universal Music.

Σημείο αναφοράς του δίσκου ήταν οι κορυφαίες συνεργασίες με επιτυχημένα ονόματα του  μουσικού στερεώματος, όπως ο Eminem, η Ariana Grande, ο The Weeknd, ο Future, ο Swae Lee και η Foxy Brown, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της αδιαφιλονίκητης «βασίλισσας της hip-hop».

Το «Hard White» είναι ένα τραγούδι που δίνει με ακρίβεια το στίγμα του «Queen».

Η Nicki Minaj υπερασπίζεται τα κεκτημένα της και υπενθυμίζει σε όλους πόσο σκληρά δούλεψε πριν ασχοληθεί με τη μουσική, καθώς αναφέρεται στις ανεπαρκώς αμειβόμενες θέσεις εργασίες στις οποίες είχε βρεθεί σε νεαρότερη ηλικία. Ωστόσο, διευκρινίζει ότι τώρα δεν επιτρέπει σε κανέναν να την αδικήσει και ότι διεκδικεί ολόκληρη την αμοιβή που δικαιούται.

Επιπλέον, η ράπερ υποστηρίζει στους στίχους του τραγουδιού ότι «φόρεσε ξανά το στέμμα της» και… προειδοποιεί όποιον ή όποια θελήσει να καταλάβει το θρόνο της ότι θα αποδείξει για ακόμα μία φορά πως υπερτερεί.

Το «Hard White» αποκτά εικόνα με τη σκηνοθεσία του Mike Ho.

Το video clip χρησιμοποιεί θρησκευτικούς συμβολισμούς για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του. Η Nicki Minaj μετατρέπεται σε βασίλισσα του σκότους, ενώ ένας δαίμονας προσπαθεί να πάρει τη θέση της στο θρόνο.

Το «Hard White» είναι το πέμπτο single του «Queen».

Η Nicki Minaj ανοίγει στις 21 Φεβρουαρίου την αυλαία της διεθνούς περιοδείας «The Nicki Wrld Tour», ξεκινώντας με το ευρωπαϊκό σκέλος αλλά και με μία στάση στην Ταϊλάνδη.

Η τουρνέ θα άρχιζε από τη Βόρεια Αμερική, αλλά το πρόγραμμα σχεδιάζεται εκ νέου και οι συναυλίες σε ΗΠΑ και Καναδά θα μεταφερθούν σε καλοκαιρινές ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν μελλοντικά.

 

Αφήστε το σχόλιό σας