Μία συνεργασία της Nicki Minaj και του Lil Wayne δε θα μπορούσε να έχει διαφορετικό video clip.

Η Nicki Minaj ανανεώνει το «Good Form» και παρουσιάζει ένα νέο remix του με τη συμμετοχή του στενού φίλο και συνεργάτη της, Lil Wayne.

Η αρχική έκδοση του τραγουδιού περιλαμβάνεται στο χρυσό «Queen», το τέταρτο προσωπικό άλμπουμ της 35χρονης ράπερ το οποίο κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Αύγουστο από τις Young Money Entertainment / Cash Money Records / Republic Records / Universal.

Το «Good Form» είναι το τέταρτο single του «Queen» που θα προωθηθεί, παίρνοντας τη σκυτάλη από το «Chun-Li», τη συνάντηση με την Ariana Grande στο «Bed» και το «Barbie Dreams».

H Nicki Minaj και ο Lil Wayne δε συνδέονται μόνο με μία αδιάρρηκτη φιλία αρκετών ετών, αλλά και από μία απόλυτα επιτυχημένη επαγγελματική σχέση.

Η διάσημη ράπερ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ανήκει στη δισκογραφική εταιρεία που έχει ιδρύσει ο 36χρονος Αμερικανός σε συνεργασία με τη Republic Records της Universal Music, τη Young Money Entertainment.

H συνύπαρξη της Nicki Minaj και του Lil Wayne στην ίδια δισκογραφική στέγη έχει αποτέλεσμα πλήθος συνεργασιών των δύο γνωστών ράπερ, από τις οποίες ξεχωρίζουν τα singles «Only» (2014), «Truffle Butter» (2015), «No Frauds» (2017) και φυσικά το «Light My Body Up» (2017) του David Guetta.

Ο Lil Wayne συμμετέχει επίσης στο «Rich Sex» του άλμπουμ «Queen» και, αντίστοιχα, η Nicki Minaj δίνει το «παρών» στο «Dark Side Of The Moon» από τη νέα δισκογραφική δουλειά «The Carter V» του Wayne.

Το πολυαναμενόμενο video clip για το remix του «Good Form» έχει σκηνοθετήσει ο Coln Tilley και στο τέλος εμφανίζονται οι ράπερ Tyga, Gudda Gudda και Weezy, οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό της Young Money Entertainment.

 

Αφήστε το σχόλιό σας