Χωρίς αναστολές και ενοχές φωτογραφήθηκε η Nicki Minaj για το εξώφυλλο του νέου δίσκου της.

Η Nicki Minaj είναι η αδιαφιλονίκητη «βασίλισσα της ραπ» και το προκλητικό εξώφυλλο του επερχόμενου άλμπουμ της είναι άλλη μία απόδειξη.

Ο τέταρτος ολοκληρωμένος δίσκος της ράπερ τιτλοφορείται «Queen» κι ενώ η κυκλοφορία του είχε οριστεί για τις 15 Ιουνίου, τελικά αναβλήθηκε και τα αποκαλυπτήρια θα καθυστερήσουν τρεις μήνες, καθώς το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τελικά στις 10 Αυγούστου.

Δύο μήνες πριν την άφιξη του «Queen», η Nicki Minaj αποκαλύπτει το ξεχωριστό εξώφυλλο που θα συνοδεύσει τη νέα δισκογραφική δουλειά της.

Η 35χρονη ράπερ, κατά κόσμον Onika Tanya Maraj, επιστράτευσε το διάσημο δίδυμο των φωτογράφων Mert & Marcus, οι οποίοι φημίζονται για το έργο τους και ειδικά για τη δουλειά τους με διάσημες γυναικείες προσωπικότητες.

Αντλώντας έμπνευση από τη βασίλισσα Κλεοπάτρα, η Nicki Minaj εμφανίζεται επάνω σε ένα δέντρο και φορά τα απολύτως απαραίτητα. «Η καλύτερη δουλειά μου μέχρι σήμερα», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.

 

 

Εκτός από το εξώφυλλο του «Queen», η Minaj έκανε γνωστό ότι η ψηφιακή προ-παραγγελία του άλμπουμ πρόκειται να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα και ότι συγχρόνως θα κυκλοφορήσει το επόμενό της single.

Μέχρι στιγμής έχουμε γνωρίσει δύο τραγούδια από το διάδοχο του διπλά πλατινένιου και υποψήφιο για βραβείο Grammy άλμπουμ «The Pinkprint» (2014).

Τα δύο νέα τραγούδια είναι το «Chun-Li», που έχει αποκτήσει αισθητή παρουσία και στα ελληνικά ραδιόφωνα, και το «Barbie Tingz».

 

Αφήστε το σχόλιό σας