Έτοιμη να ρίξει τη «βόμβα» της είναι η Nicki Minaj, με την οποία «θα εξαφανίσει τους μισούς στη rap».

H Nicki Minaj μετρά αντίστροφα για την επάνοδο στη δράση.

Τα ίχνη της ράπερ έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια του 2018, με μόνη εξαίρεση κάποιες δημοσιεύσεις από χορηγούς. Ειδικά στο λογαριασμό της στο Twitter, δεν υπάρχει σημάδι δραστηριότητας από το Δεκέμβριο του 2017.

Αυτές τις ημέρες, η Nicki Minaj επανεμφανίστηκε στο Twitter και άρχισε να δημοσιεύει καθημερινά από έναν αριθμό, πραγματοποιώντας αντίστροφη μέτρηση για ένα μεγάλο γεγονός.

Η «Barbz» έγραψε τον αριθμό «4» την Κυριακή (8/4) και αργότερα τον διέγραψε. Παρομοίως, τη Δευτέρα (9/4) έκανε ένα tweet με τον αριθμό «3» και στην πορεία το αφαίρεσε. Σήμερα (10/4), περιμένουμε προφανώς το «2».

Όπως προκύπτει, η αντίστροφη μέτρηση θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 12 Απριλίου.

Τι επιφυλάσσει η Nicki Minaj για εκείνη την ημερομηνία; Κατά τα φαινόμενα, θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι της, τρία χρόνια μετά το τελευταίο άλμπουμ της με τίτλο «The Pinkprint».

Το Μάρτιο του 2017, η ράπερ που έχει γεννηθεί στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο, μοιράστηκε τρία ολοκαίνουρια singles, το «No Frauds» με τη συμμετοχή του Drake και του Lil Wayne, το «Regret In Your Tears» και το «Changed It» με τον Lil Wayne, το οποία δε συμπεριελήφθησαν σε κάποιο εγχείρημα.

Η Nicki Minaj σκοπεύει να κυκλοφορήσει τον τέταρτο δίσκο της εντός του 2018 και ειδικότερα στις 10 Δεκεμβρίου, όπως υποστηρίζει ο Justin Sylvester του «E! News». «Θα ρίξει βόμβα σε κάθε άτομο στη ραπ σκηνή του σήμερα και θα εξαφανίσει τους μισούς», σχολιάζει.

Η femcee ανέβαλε την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς της επειδή ήθελε να την προετοιμάσει με περισσότερη έμπνευση και λιγότερη πίεση.

Αφήστε το σχόλιό σας