Η Nicki Minaj δε θα δώσει συνέχεια στην ένταση που προκλήθηκε με την Cardi B.

Η Nicki Minaj πήρε την απόφαση να μην ασκήσει δίωξη εναντίον της Cardi B, μετά τον άγριο διαπληκτισμό τους κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Το βράδυ της Παρασκευής 7 Σεπτεμβρίου, οι δύο διάσημες ράπερ συναντήθηκαν σε μία εκδήλωση του «Harper’s Bazaar» για την Εβδομάδα Μόδας. Η Cardi B προσπάθησε να επιτεθεί στη Nicki Minaj και στους φρουρούς της, προκαλώντας μία έντονη διαμάχη που έκανε το γύρο των μέσων ενημέρωσης.

Άνθρωποι που βρίσκονται στο περιβάλλον της Minaj, αναφέρουν στο «TMZ» ότι η 35χρονη ράπερ δεν προτίθεται να ασκήσει καμιά δίωξη εναντίον της 25χρονης συναδέλφου της, καθώς δεν τραυματίστηκε ούτε εκείνη ούτε οι άνδρες ασφαλείας που τη συνόδευαν.

Στον αντίποδα, η Cardi B απέκτησε ένα μώλωπα στο αριστερό μάτι, όταν δέχθηκε ακούσιο χτύπημα από έναν εκ των σωματοφυλάκων της Nicki Minaj.

Η Minaj φέρεται να μην έχει ενοχληθεί καθόλου από το επεισοδιακό περιστατικό.

Μετά το τέλος της έντασης εμφανίστηκε ευδιάθετη στους παπαράτσι, ενώ η απόφασή της να μην ασκήσει δίωξη εναντίον της Cardi B, δε δίνει άλλη συνέχεια στο -ήδη πολυσυζητημένο- συμβάν.

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης επιβεβαιώνει ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει προβεί στην κατάθεση αγωγής ή μήνυσης.

Όπως αποτυπώθηκε στα ερασιτεχνικά πλάνα που ήρθαν στη δημοσιότητα, η Nicki Minaj διατήρησε την ψυχραιμία της και δεν αντέδρασε στην επίθεση που δέχθηκε από την έξαλλη και μαινόμενη Cardi B.

«Το διευθέτησα μαζί σου προσωπικά και κάθε φορά λες δικαιολογίες», έγραψε η Cardi B στο Instagram, αναφερόμενη στο επεισόδιο.

«Αλλά όταν αναφέρεις το παιδί, επιλέγεις να κάνεις like σε σχόλια για εμένα ως μητέρα, κάνεις σχόλια για τις ικανότητές μου να φροντίσω την κόρη μου, τότε είναι που έχει σπάσει η συμφωνία», συμπλήρωσε.

«Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και έχει φτάσει πολύ μακριά για να αφήσω οποιονδήποτε να μπλεχτεί την επιτυχία μου.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας