Το «Chun-Li» της Nicki Minaj αποκτά και αυτό με τη σειρά του μορφή, όπως θα συμβεί και με το «Barbie Tingz».

Η Nicki Minaj επέστρεψε εκκωφαντικά στη δράση, πιο δημιουργική και αποφασισμένη από ποτέ.

Αφού είχε απομακρυνθεί από τα κοινωνικά δίκτυα και τα φώτα της δημοσιότητας για λίγους μήνες, η ράπερ επανήλθε πανηγυρικά στη δισκογραφία πριν δύο εβδομάδες, κυκλοφορώντας τα δύο ολοκαίνουρια singles «Chun-Li» και «Barbie Tingz».

Εκτός αυτών, συνεργάστηκε και με τον ανερχόμενο Young Thug στο «Anybody», ένα τραγούδι από το πρότζεκτ «Hear No Evil».

Ενώ το κοινό της Nicki Minaj περιμένει με αγωνία το video clip που δίνει εικόνα στο «Babrbie Tingz», από το οποίο έχουμε πάρει ήδη μία γεύση, η 35χρονη ράπερ οπτικοποιεί με κάθε επισημότητα και το «Chun-Li», που έχει αποκτήσει ήδη ένα vertical video.

Όπως παρακολουθούμε στο teaser διάρκειας δύο λεπτών, η Nicki Minaj εμφανίζεται με μία δεύτερη γυναίκα που είναι παρόμοια ντυμένη με εκείνη και χορεύουν μαζί αισθησιακά. Σύμφωνα πάντως με τη Nicki, το απόσπασμα δεν ανταποκρίνεται στο πραγματικό video clip του «Chun-Li», σε σκηνοθεσία του διάσημου Αμερικανού φωτογράφου Steven Klein.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Chun-Li» έγινε το 16ο τραγούδι της Nicki Minaj που αποκτά μία θέση στο αμερικανικό chart του «Billboard Hot 100».

Η έλευση του οπτικοποιημένου «Chun-Li» είναι ίσως άλλη μία ένδειξη ότι το τέταρτο άλμπουμ της ράπερ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο πρόκειται να κυκλοφορήσει αρκετά σύντομα.

Προηγουμένως, η Nicki Minaj είχε αναφέρει ότι θα παρουσίαζε ακόμη περισσότερη νέα μουσική στην προγραμματισμένη εμφάνισή της στο φετινό φινάλε της τηλεοπτικής εκπομπής «Saturday Night Live», στις 19 Μαΐου, ωστόσο άλλαξε γνώμη και αυτό δε θα συμβεί, όπως ανέφερε στο Twitter.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας