Μαζί κυκλοφόρησαν, μαζί «ντύνονται» με εικόνα τα δύο νέα τραγούδια της Nicki Minaj.

Η Nicki Minaj συνεχίζει με ένα ακόμη διπλό χτύπημα.

Μετά την ταυτόχρονη κυκλοφορία των δύο καινούριων singes «Barbie Tingz» και «Chun-Li», η βασίλισσα της hip-hop οπτικοποιεί και τα δύο τραγούδια μαζί.

Το video clip για το «Barbie Tingz» σκηνοθέτησε ο Giovanni Bianco, δημιουργικός διευθυντής της ιταλικής «Vogue Italia». Το σκεπτικό βασίζεται στους κλώνους της Nicki Minaj, που έχουν χορεύουν μαζί της και αντιγράφουν τις κινήσεις της.

Σε χορογραφίες της Aliya Janell, το βίντεο επιδεικνύει επίσης τις χορευτικές κινήσεις της 35χρονης ράπερ. Περνώντας μέσα από τις εποχές, η Minaj μεταμορφώνεται από το hip-hopper σε πορσελάνινη κούκλα από τη βικτωριανή εποχή, ενώ συγχρόνως διασκεδάζει με κάθε κλώνο της που έρχεται κοντά της.

Το «Barbie Tingz» διαθέτει επιρροές από τη δεκαετία του ‘80 και στρέφεται εναντίον όσων αντιγράφουν τη ράπερ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Από την άλλη πλευρά, δίνει τα εύσημα στον Drake και στον Lil Wayne, αφού θεωρεί ότι μαζί με εκείνη είναι τα τρία άτομα που κυριαρχούν στη hip-hop σκηνή.

Το video clip για το «Chun-Li», το οποίο σηματοδότησε το 16ο τραγούδι της Nicki Minaj που εισέρχεται στο Top 10 του αμερικανικού «Billboard Hot 100», έχει σκηνοθετήσει ο διάσημος Αμερικανός φωτογράφος  Steven Klein.

Ντυμένη με δερμάτινα αυτή τη φορά, η Nicki Minaj αναμετριέται ξανά με τους κλώνους της και προφανώς δε θα βαρεθεί να το κάνει.

Η Janell χορογράφησε και αυτό το μουσικό βίντεο, το οποίο αντλεί έμπνευση από ασιατικά θέματα σε όλη την έκτασή του. Στην πραγματικότητα, ξετυλίγεται από την αρχή έως το τέλος σαν ταινία, με την Nick Minaj να στέλνει αυστηρή προειδοποίηση προς όλους τους ανταγωνιστές της.

Το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από τo βιντεοπαιχνίδι / κινηματογραφική ταινία «Street Fighter». «Chun-Li» ονομάζεται ο γυναικείος χαρακτήρας που αναζητά εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα της.

Τα «Barbie Tingz» και «Chun-Li» θα περιέχονται στο τέταρτο άλμπουμ της Nicki Minaj, η ημερομηνία κυκλοφορίας του οποίου θα αποκαλυφθεί την επόμενη εβδομάδα.

Τα δύο τραγούδια που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά τηλεοπτικά στο φινάλε της φετινής σεζόν του «Saturday Night Live», στις 19 Μαΐου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας