Τρία χρόνια μετά τον τελευταίο δίσκο της, η Nicki Minaj υπόσχεται ότι επόμενος θα είναι «ένα δισεκατομμύριο φορές» πιο επικός.

Η Nicki Minaj μίλησε στο περιοδικό «Dazed» και έριξε μερικές «βόμβες» για το διάδοχο του «The Pinkprint», καθώς πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του 2017 συμμετέχοντας σε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών.

«Αυτή η εποχή θα είναι ένα δισεκατομμύριο φορές πιο επική από οτιδήποτε θα μπορούσε να είχε δώσει το “Anacoda”. Νομίζω ότι αυτή η εποχή θα είναι σίγουρα η πιο αξέχαστη και πιο επιδραστική στην καριέρα μου έως τώρα», αναφέρει, χωρίς να αποκαλύπτει κάτι άλλο μέχρι στιγμής.

«Έχω κάνει εξαιρετική προσπάθεια σε αυτό το άλμπουμ για να μη βάλω ούτε μία ημερομηνία (κυκλοφορίας) ή μία προθεσμία. Δεν μπορώ να πω αν είναι πενήντα τοις εκατό, ογδόντα τοις εκατό ή δέκα τοις εκατό έτοιμο, επειδή δεν ξέρω. Αύριο, θα μπορούσα να μπω στο στούντιο και να αποφασίσω ότι δεν μου αρέσει τίποτα από όσα έκανα τους τελευταίους έξι μήνες. Ή αύριο μπορώ να μπω και να νιώσω ότι όλο το άλμπουμ είναι έτοιμο», σχολιάζει η Nicki Minaj αφήνοντας κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό.

«Υπάρχει τόσο μεγάλη ομορφιά στο να μη γνωρίζεις. Θέλω απλώς να πάω στο στούντιο και να δημιουργώ όπως συνήθιζα, πριν υπάρξουν οποιεσδήποτε προσδοκίες. Όταν διασκέδαζα μόνο, εργαζόμουν στα mixtapes μου, έμπαινα μέσα και δημιουργούσα… γράφοντας τη μικρή μου ζωή», αναφέρει.

Nicki Minaj - Dazed - Hit Channel

Υπάρχουν επίσης μερικά άλλα «διαμάντια» της Nicki Minaj στη συνέντευξη, όπως το πώς προσεγγίζει τη δημιουργική διαδικασία.

«Κάποιος μπορεί να στείλει ένα beat και να σου ενεργοποιήσει κάτι. Χθες το βράδυ είχα αυτή την εμπειρία. Πήρα μερικά beats και μου προκάλεσαν κάτι μέσα μου που είχα να αισθανθώ από το “Pink Friday”. Υπήρχε κάτι που ένιωθε τόσο μαγικό και αυθεντικό για το τι συνέβαινε. Κάθε φορά που νομίζω ότι ξέρω πώς θα ακούγεται το άλμπουμ, υπάρχει μία μικρή μαγεία που συμβαίνει. Με πηγαίνει σε ένα διαφορετικό μονοπάτι και μου δείχνει κάτι για τον εαυτό μου και απλά το ακολουθώ», δηλώνει η Nicki Minaj.

Και τώρα αισθάνεται ελεύθερη να πει τι θέλει: «Τώρα λέω ό,τι θέλω. Αυτή είναι πάντα μία ανάσα καθαρού αέρα. Όλοι είναι τόσο φιλτραρισμένοι αυτές τις μέρες. Γυρνάω στο να είμαι απερίσκεπτη και να είμαι μία ράπερ από τα νότια, την Jamaica, το Queens, τη Νέα Υόρκη. Νιώθω σαν να έχω ελευθερία με την εμφάνιση και τη μουσική μου. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα προχωρήσω εις βάθος για τις εμπειρίες μου σε αυτό το άλμπουμ.»

«Θα πάω ακόμα βαθύτερα από ό,τι πήγα με το “The Pinkprint”, επειδή έχω πολλά για να πω. Γιατί όχι; Νιώθω ότι όταν οι θαυμαστές σου περιμένουν δύο χρόνια για να βγάλεις ένα άλμπουμ, πρέπει να αξίζει. Πρέπει να είναι μία ειλικρινής ανταλλαγή διαλόγου», καταλήγει η Nicki Minaj.

Δείτε επίσης: Η Nicki Minaj κάθεται στο θρόνο της
μαζί με τους Drake και Lil Wayne στο video του «No Frauds»

Nicki Minaj - Drake - Lil Wayne - No Frauds (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας