Ο Nick Jonas εκφράζει την επιθυμία του να γίνει ο επόμενος Batman.

Ο Ben Affleck έχει επισήμως αποσυρθεί από την κινηματογραφική σειρά Batman της Warner Bros. Ο Nick Jonas πιστεύει ότι είναι ο τέλειος αντικαταστάτης του ήρωα της Γκόθαμ.

Ο 26χρονος τραγουδιστής έκανε γνωστές τις προθέσεις του ενώ σχολίασε στο Instagram τα νέα για τον Ben Affleck.

Το ιστολόγιο μόδας «HypeBeast» μεταδίδοντας την είδηση έγραψε: «Ο Ben Affleck θα εγκαταλείψει το ρόλο του Batman».

«Ο επερχόμενος σκηνοθέτης του Batman, ο Matt Reeves (Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή), προσανατολίζεται σε ένα νεότερο Bruce Wayne και σύμφωνα με πληροφορίες θα αναλάβει κάποιος νέος ηθοποιός το ρόλο.»

«Η νέα ταινία προγραμματίζεται για να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου του 2021. Ποιος νομίζετε ότι πρέπει να παίξει το “Σκοτεινό Ιππότη;”», ρώτησε το ιστολόγιο.

Η απάντηση του Nick Jonas ήταν άμεση. Ο νεαρός τραγουδιστής οποίος έγραψε ακριβώς από κάτω από τη δημοσίευση: «Όνομα Nick, Επώνυμο Jonas».

Με δεδομένο ότι η επόμενη ταινία του Batman θα επικεντρωθεί στα νεότερα χρόνια του «Σκοτεινού Ιππότη», το μικρότερο ηλικιακά μέλος των Jonas Brothers θα μπορούσε να είναι ο κατάλληλος αντικαταστάτης του Ben Affleck, αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική «Daily Mail».

Τον Αύγουστο του 2018, ο σκηνοθέτης Matt Reeves είχε αποκαλύψει ότι πλησίαζε στην ολοκλήρωση της συγγραφής του σεναρίου.

Ο Ben Affleck θα διατηρήσει ρόλο παραγωγού και τα γυρίσματα του φιλμ θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2019.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι ο Nick Jonas θα υποδυθεί ξανά το ρόλο του Jefferson «Seaplane» McDonough στο sequel της κινηματογραφικής ταινίας «Jumanji: Welcome to the Jungle», στην οποία συμμετείχε το 2017.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας