Ο Niall Horan δίνει την ευκαιρία να τον απολαύσουμε σε μία acoustic παρουσίαση του νέου του single.

Ο Niall Horan χαρίζει μία ακουστική εκτέλεση του νέου τραγουδιού του.

Δεν είναι γνωστό για ποιο συγκεκριμένο λόγο ο Βρετανός καλλιτέχνης είναι εναντίον των… video clip, μιας και δεν έχει οπτικοποιήσει κανένα από τα δύο τραγούδια του έως τώρα. Παρ’ όλα αυτά, φροντίζει να γυρίζει και να δίνει στους θαυμαστές του τα video των αντίστοιχων acoustic εκδοχών.

Αυτό συνέβη με το παρθενικό του single ως σόλο τραγουδιστής, το «This Town» και το «1 Mic 1 Take» video, το ίδιο βλέπουμε να επαναλαμβάνεται και με την επόμενη κυκλοφορία του από την Capitol Records / Universal.

Το «Slow Hands» είναι το δεύτερο κατά σειρά τραγούδι του μέλους των One Direction, οι οποίοι παρεμπιπτόντως έχουν περάσει σε φάση παύσης της δράση τους ώστε καθένα από τα τα τέσσερα αγόρια να εστιάσει στην προσωπική πορεία του.

Με το «Slow Hands» ο Nial Horan μετακινείται σε rock-pop ήχο και ερωτική διάθεση, φθάνοντας έγκαιρα για να διεκδικήσει τη θέση του καλοκαιρινού τραγουδιού που θα παίζεται από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και όλη τη νύχτα.

Το δύο video του τραγουδιού που έχουν δημοσιευθεί στο YouTube (ένα audio και ένα audio) απαριθμούν αθροιστικά περισσότερες από 25 εκατομμύρια επισκέψεις, ενώ οι αναπαραγωγές του στο Spotify ανέρχονται στα 54 εκατομμύρια.

Στην acoustic εκτέλεση, ο Niall Horan χρησιμοποιεί την κιθάρα του, συνοδευόμενος από ένα μόνο μουσικό, ανασύροντας στην επιφάνεια μία διαφορετική διάσταση του «Slow Hands».

Δείτε επίσης:
Ο Niall Horan πηγαίνει ερωτικά με… «Slow Hands» και νέο single

Niall Horan - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας