Σημαντικό μέρος από το χρόνο του και από την επαγγελματική και κοινωνική ζωή του, καταναλώνει η διαταραχή του Niall Horan.

Ο Niall Horan εξομολογήθηκε ότι πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή (OCD) στο ότι πρέπει να κρατήσει μία ρουτίνα, όταν εκτελεί ορισμένες δραστηριότητες για να αισθανθεί ηρεμία.

Μιλώντας στη γερμανική «ZEIT LEO», ο Ιρλανδός τραγουδιστής είπε: «Έχω ήπια ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, έτσι το αποκαλούν οι γιατροί. Δηλαδή αισθάνομαι ότι πρέπει να κάνω πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο.»

«Για παράδειγμα, αν έχω ένα χάμπουργκερ με πατάτες στο πιάτο μου, πρέπει πάντα να τρώω τις πατάτες πρώτα και να αφήσω το χάμπουργκερ για το τέλος», εξήγησε.

«Έχω μία σταθερή ακολουθία. Πάντα πρέπει να τραγουδάω με την ίδια σειρά, να κινούμαι και ούτω καθεξής. Βασικά θα κάνω τα πάντα άμεσα, αλλιώς θα αγχωθώ γρήγορα.»

Μιλώντας για το μοντέλο της συμπεριφοράς του, είπε: «Ζω μαζί του και είναι δικό μου, ανεξάρτητα από το τι σκέφτονται οι άλλοι. Σκέφτομαι, τι στο καλό! Ευτυχώς, έχω αρκετά άτομα γύρω μου που με καταλαβαίνουν.»

Η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή έχει επίσης συσχετιστεί με ανθρώπους με υψηλό επίπεδο επιτυχίας, όπως ο Niall Horan, καθώς τείνουν να είναι τελειομανείς και χρειάζονται τα πάντα τακτοποιημένα, κάτι που συχνά θέτει τις βάσεις για επιτυχία.

Αυτό μπορεί να αποδειχθεί στα σόλο επιτεύγματα που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής ο Niall Horan:

Το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο «Flicker» έφτασε στο Νο 1 στις ΗΠΑ και στην Ιρλανδία όταν κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2017, ενώ έφτασε και στο Νο 3 του Ηνωμένου Βασιλείου.

Προς το παρόν, ο Niall Horan ηχογραφεί εκ νέου κάποια τραγούδια του «Flicker» μαζί τη 45μελή ορχήστρα της ιρλανδικής ραδιοτηλεόρασης. Το αποτέλεσμα θα μεταδοθεί τον επόμενο μήνα.

Αφήστε το σχόλιό σας