Υπάρχει πιθανότητα να ακούσουμε τον Niall Horan στο νέο δίσκο του να τραγουδά μαζί με κάποιο αγόρι από τους One Direction;

Ο Niall Horan μίλησε για την προοπτική να συνεργαστεί με τα υπόλοιπα μέλη των One Direction στο σόλο άλμπουμ του.

Ο Βρετανός τραγουδιστής θα μπορούσε να κάνει το χατίρι των οπαδών των «1D» με μία κοινή συνύπαρξη στον πρώτο προσωπικό δίσκο του. Σε συνέντευξη που  έδωσε στο «Entertainment Tonight» του Καναδά, στάθηκε στην πιθανότητα να προσκαλέσει έναν από τους συνεργάτες του στο boyband ώστε να τραγουδήσουν μαζί ένα ντουέτο.

«Έχω μερικά τραγούδια που μπορεί δυνητικά να μετατραπούν σε κάτι σαν αυτό [συνεργασίες] και σταυρώνω τα δάχτυλά μου έτσι ώστε να μπορώ να παίξω μερικά πράγματα σε ανθρώπους και να δούμε τι θα συμβεί.», σχολίασε.

Ερωτηθείς αν μια τέτοια συνεργασία θα μπορούσε να είναι με τους φίλους από τους One Direction, ο Niall Horan δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο: «Δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε, μπορούμε; Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή θα ήταν παράξενο, αλλά δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε», είπε.

Δεν είναι γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του παρθενικού σόλο άλμπουμ του Niall Horan , όμως -όπως δήλωσε- υπολογίζεται να έρθει το φθινόπωρο, μεταξύ του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου. Βέβαια, έχουμε ήδη γνωρίσει τα δύο πρώτα singles, το «This Town» και πρόσφατα το «Slow Hands«.

Ο Niall Horan έχει τονίσει ότι ελπίζει πως η ομάδα θα συναντηθεί ξανά μέσα τα επόμενα πέντε χρόνια. Εκτός από τον ίδιο, ο Liam Payne σκοπεύει επίσης να κυκλοφορήσει το πρώτο solo άλμπουμ του, ενώ ο Harry Styles έκανε πράξη το δικό του. Περισσότερα νέα περιμένουμε για την ατομική καριέρα του Louis Tomlinson.

 

Αφήστε το σχόλιό σας