Το «Finally Free» του Niall Horan οπτικοποιήθηκε αναμιγνύοντας τον κόσμο των συναυλιών με εκείνο τον κινουμένων σχεδίων.

Ο Niall Horan δίνει εικόνα στο «Finally Free», ένα θετικό τραγούδι γεμάτο αισιοδοξία.

Το «Finally Free» είναι η συνεισφορά του Ιρλανδού τραγουδιστή και τραγουδοποιού στο soundtrack της επερχόμενης ταινίας κινουμένων σχεδίων «Smallfoot» (Ο Μικροπόδαρος), η οποία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας στις 27 Σεπτεμβρίου.

Με τη σκηνοθεσία του Karey Kirkpatrick και με το σενάριο να βασίζεται στο βιβλίο «Yeti Tracks» του Sergio Pablos, στο «Smallfoot» θα δανείσει τις φωνές του μία σειρά διάσημων ονομάτων από διάφορα πεδία του θεάματος και όχι μόνο:

Channing Tatum, James Corden, Zendaya, Common, LeBron James, Gina Rodriguez, Danny DeVito, Yara Shahidi και άλλοι.

Το «Smallfoot» είναι μία διασκεδαστική περιπέτεια για τη φιλία, το κουράγιο και τη χαρά της ανακάλυψης, με κεντρικό πρόσωπο ένα νεαρό και έξυπνο Γέτι που ανακαλύπτει κάτι που πίστευε ότι δεν υπάρχει… έναν άνθρωπο.

Ο Niall Horan εμπνέεται από το «Smallfoot» και το αποτέλεσμα είναι το «Finally Free», ένα τραγούδι που ερμηνεύει ο ίδιος και το συνυπογράφει με τους Julian Bunetta, Alexander Izquierdo, Tobias Jesso Jr. και John Ryan.

Το «Finally Free» οπτικοποιείται με πλάνα από μία από τις κατάμεστες συναυλίες του νεαρού τραγουδιστή, ο οποίος στις 13 Σεπτεμβρίου γίνεται 25 ετών, σε συνδυασμό με σκηνές από την ταινία.

 

Αφήστε το σχόλιό σας