Οι NeverminD αποτελούνται από τρία μέλη: τον Μάνο Σταυρίδη (φωνητικά), τον Άρη Φραγκούλη (κιθάρα, φωνητικά), και τον Γιώργο Φουρτούνη (μπάσο). Δημιουργήθηκαν το 2008 αλλά μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει αρκετές αλλαγές ως προς τη δομή και το δυναμικό του συγκροτήματος, για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να ελκύσουν περισσότερο κόσμο χωρίς όμως να χάνεται η ποιότητα. Το όνομα του συγκροτήματος αν και βρέθηκε τυχαία, θεωρούμε πως αντικατοπτρίζει το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε την ζωή και κάθε δυσκολία που βρίσκεται μπροστά μας.

Οι NeverminD συμμετείχαν στο x-factor 3 όπου κατάφεραν να φτάσουν στους 20 καλύτερους της κατηγορίας τους. Ασχολούνται κυρίως με την ελληνική ροκ μουσική και έχουν κάνει πολλά cover γνωστών επιτυχιών. Έχουν γράψει και μελοποιήσει δικά τους κομμάτια με στίχους βγαλμένους από προσωπικά τους βιώματα, ενώ στο ενεργητικό τους βρίσκονται πολλά lives.

Τα παιδιά επηρεάστηκαν από τα Χριστούγεννα και μας παρουσιάζουν το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «Να είσαι εδώ» απο την MadboxEntertainment.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας