Στην… κυκλοφορία δόθηκε το βράδυ της Πέμπτης (4/12) μία πρώτη… δόση από την 6η σεζόν του Game of Thrones, καθώς οι παραγωγοί της HBO παρουσίασαν teaser 40 δευτερολέπτων. «Το παρελθόν έχει ήδη γραφτεί. Το μελάνι έχει στεγνώσει»

41 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να καταλάβεις ότι δεν ξέρεις τίποτα.

Μπορεί η έναρξη της επόμενης (6ης) σεζόν του Game of Thrones να αναμένεται τον Απρίλιο του 2016, αλλά το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο- και το ΗΒΟ φροντίζει να το συντηρεί, ανεβάζοντας βίντεο-teasers όπως αυτό που ακολουθεί, στο οποίο προβάλλονται μερικές από τις πιο σοκαριστικές σκηνές των προηγούμενων σεζόν.

Στο teaser ακούγεται η φωνή του Max von Sydow, ο οποίος θα υποδυθεί το κοράκι με τα τρία μάτια. «Βλέπουμε, ακούμε και θυμόμαστε. Το παρελθόν έχει ήδη γραφτεί. Το μελάνι έχει στεγνώσει», είναι τα λόγια του στην αρχή του βίντεο, πριν γίνει η… παρουσίαση των παραπάνω και στο τέλος, ο Μπραν κλείνει το teaser με τη φράση: «Δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να συμβεί».

Αλλά ο Απρίλιος είναι λίγο… μακριά!

Να σημειώσουμε ότι η έκτη σεζόν είναι εντελώς απρόβλεπτη γιατί αναμένεται να κινείται εντός αλλά και εκτός των βιβλίων του George R.R. Martin.

Αφήστε το σχόλιό σας