Σωκράτης Μάλαμας & Βασίλης Καρράς - Όλοι για τα μπετά δουλεύουμε

Σωκράτης Μάλαμας και Βασίλης Καρράς ενώνουν τις φωνές τους σε ένα ντουέτο έκπληξη!

Ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Βασίλης Καρράς κατά το παρελθόν είχαν μία άτυπη συνεργασία όταν ο δεύτερος επανεκτέλεσε τα «Πριγκιπέσσα» και «Στα είπα όλα» του πρώτουτα οποία και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία ερμηνευμένα από το λαϊκό τραγουδιστή. Κάποια χρόνια αργότερα οι δύο αποφάσισαν να κάνουν την έκπληξη και να συνεργαστούν σε ένα ιδιαίτερο ντουέτο.

«Όλοι για τα μπετά δουλεύουμε» τιτλοφορείται το τραγούδι των δύο αντρών, σε μουσική και στίχους Δημήτρη Καρρά και ενορχήστρωση Νίκου Γύρα.

Το κομμάτι θα συμπεριληφθεί μάλιστα σε ένα συλλεκτικό 45άρι βινύλιο των Δ.Καρρά και Ν.Γύρα, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει κατά τον επόμενο μήνα με γενικό τίτλο «Γεροντοπίσματα».

Όσον αφορά το video του τραγουδιού, σύμφωνα με το concept, δύο παρέες που κατηγοριοποιούν την μουσική τα πίνουν στο ίδιο μαγαζί. Στο τέλος καταλήγουν να ενοποιηθούν αφού οι διαφορές τους είναι ανούσιες γιατί τελικά η μουσική είναι μία. Όλα αυτά κάτω από το άκουσμα και την προτροπή της ατάκας «Όλοι για τα μπετά ή για τα λεφτά δουλεύουμε». Η Νίκη Μουσαδάκου σκηνοθετεί με αναφορές στα πρόσωπα των δύο σημαντικών καλλιτεχνών.

Αφήστε το σχόλιό σας