Ο SNOOP LION υπέγραψε συμβόλαιο μέσω της νέας εταιρείας παραγωγής του, την Berhane Sound System, με την RCA Records για να κυκλοφορήσει το REINCARNATED, ένα album με επιρροές από reggae και dancehall. Παραγωγή έχει κάνει ο Diplo μαζί με την ομάδα παραγωγών Major Lazer. Το album αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2013 σε συνδυασμό με την VICE Music και Mad Decent. Ένα νέο τραγούδι από το album, το “Here Comes The King” featuring Angela Hunte μόλις κυκλοφόρησε και το οποίο έχει γίνει παραγωγή από τον Diplo και Ariel Rechtshaid, ενώ στην συμπαραγωγή ήταν οι 6Blocc.

Η διαδικασία της ηχογράφησης της μουσικής στην Jamaica από το album REINCARNATED ενσωματώθηκε στο film με τον ίδιο τίτλο. Μια επίσημη επιλογή του αναγνωρισμένου Toronto International Film Festival,  το πολύ-αναμενόμενο VICE Films/Snoopadelic Films ντοκιμαντέρ, REINCARNATED, είναι το χρονικό του πνευματικού ταξιδιού του Snoop Dogg στον SNOOP LION που έγινε  μετά από το πρόσφατο ταξίδι του στο νησί – όπου οι Τζαμαϊκανοί και η κουλτούρα τους τον επηρέασαν θετικά.  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το album θα δημοσιευτούν σύντομα.

«Ο Major Lazer και εγώ είχαμε την ευκαιρία να εστιάσουμε στην ηχογράφηση του REINCARNATED από την αρχή ως το τέλος χωρίς καμία διακοπή στη Τζαμάικα.  Από το χρόνο που πέρασα με τους ανθρώπους και στους δρόμους εκεί, αυτά τα τραγούδια είναι βασισμένα στην ειρήνη, την αγάπη και στο μόχθο», είπε ο Snoop Lion. «Το ‘Here Comes The King’ είναι μια γεύση από το τι θα είναι το REINCARNATED album και η ταινία. Θα είναι ένα συναρπαστικό 2013. Ευλογημένο.

Σχετικά με τον Snoop Lion
Το Snoop Lion είναι ένα νέο παρατσούκλι του πολύ-πλατινένιου καλλιτέχνη, Snoop Dogg, του οποίου η ικανότητα να παραμένει στην πρώτη γραμμή του πολιτισμού και της νέας τεχνολογίας  είναι σε σταθερή τροχιά. Ο Snoop Lion σε συνεργασία με τα VICE Media και Stampede Management, θα κυκλοφορήσουν το REINCARNATED, ένα multi-media project το οποίο παρουσιάζει την εξερεύνηση και την πνευματική ανάπτυξη του Snoop για την Reggae. Το project περιλαμβάνει album με επιρροές από Reggae και παραγωγή από Diplo και Major Lazer, μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ για την καριέρα του Snoop το οποίο έκανε πρεμιέρα στο 2012 Toronto International Film Festival με εξαιρετικές κριτικές, ένα photo book καθώς και μια προσωπική πρωτοβουλία που ονομάζεται Mind Gardens. Το ολοκληρωμένο project του REINCARNATED αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά στις αρχές του 2013.

 

Αφήστε το σχόλιό σας