Νάιρα Αλεξοπούλου - Έτσι Πάει

Η Νάιρα Αλεξοπούλου παρουσιάζει το νέο της τραγούδι «Έτσι πάει»!

Η Νάιρα Αλεξοπούλου έχει τραγουδήσει στο πλευρό μεγάλων καλλιτεχνών αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Έγινε γνωστή με το πρώτο της τραγούδι «Παίζεις με την αντοχή μου» στο οποίο τους στίχους και την μουσική έχει γράψει ο Στέλιος Μαρής.

Τον Σεπτέμβριο του 2011 ξεκινάει τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο VOX στην Ιερά Οδό, στο πλευρό του Πάνου Καλλίδη, κερδίζοντας το ενδιαφέρον, τις οποίες και συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Τον Φεβρουάριο του 2012 παρουσιάζει ακόμα ένα τραγούδι με τίτλο «Ομορφάντρα μου» σε στίχους του Νίκου Βαξαβανέλη και μουσική του Στέλιου Μαρή, σημειώνοντας μεγαλύτερη επιτύχια απο το προηγούμενο, αφού έπαιζε σε όλα τα clubs της Ελλάδας και ξεσήκωνε τον κόσμο.

Φτάνοντας στο Μάρτιο του 2013, η Νάιρα Αλεξοπούλου μας αιφνιδιάζει ευχάριστα, με ένα ακόμα τραγούδι με τίτλο «Έτσι πάει», το οποίο φέρει την υπογραφή του Τόνυ Μαυρίδη στη μουσική και του επίσης καταξιωμένου στιχουργού Θάνου Παπανικολάου.

Το «Έτσι πάει» κυκλοφορεί από την Starplanet Records με διανομή Minos EMI. Σε λίγες μέρες, θα μπορούμε να το θαυμάσουμε και στις οθόνες μας, με την κυκλοφορία του νέου videoclip, από τον σκηνοθέτη Μανώλη Τζιράκη.

Αφήστε το σχόλιό σας