Εβίτα Σερέτη - Δεν πάει άλλο

Η Prime Productions παρουσιάζει την Εβίτα Σερέτη και το νέο της τραγούδι με τίτλο «Δεν πάει άλλο»

Σε μια εποχή που ο κόσμος αναζητά στα μουσικά θέλω νέα πράγματα αλλά και αληθινά που να τον εκφράζουν η Prime Productions έχει βασικό στόχο της αυτόν. Δηλαδή να δώσει κίνητρα και βήμα τόσο σε νέους καλλιτέχνες, που φυσικά έχουν τις προϋποθέσεις να σταθούν επάξια στο χώρο του Ελληνικού τραγουδιού, όσο και σε αναγνωρισμένους που παίρνουν την απόφαση να κάνουν κάτι έξω από τα συνηθισμένα και κατευθυνόμενα κλισέ της μέχρι τώρα πορείας τους.

Η Prime Productions θα σταθεί στο πλευρό των καλλιτεχνών που θα βοηθήσουν με τη φωνή τους και το γενικό τους σύνολο στην υποστήριξη του καλού Ελληνικού τραγουδιού και των νέων προτάσεων στο χώρο της Ελληνικής δισκογραφίας. Εμπνευστές αυτής της προσπάθειας είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου που έχουν δείξει έμπρακτα την αγάπη τους για το Ελληνικό τραγούδι και τις αμέτρητες επιτυχίες που έχουν προσφέρει.

Πρώτο δείγμα και πρώτη κυκλοφορία αυτής της προσπάθειας έχει να κάνει με ένα μεγάλο ταλέντο και μια αυθεντική λαϊκή φωνή. Ονομάζεται Εβίτα Σερέτη. Σίγουρα κάπου την έχετε ακούσει η την έχετε δει. Το σίγουρο είναι ότι με το πρώτο της τραγούδι δε θα τη ξεχάσετε…

Η Εβίτα Σερέτη μας τραγουδάει «Δεν πάει άλλο» και μας ταξιδεύει με την μελωδία και τον στίχο του Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου.

Αφήστε το σχόλιό σας