Ο Αντύπας ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που μεσουρανούσαν στις πίστες την δεκαετία του ’90. Η συνέχεια για τον ίδιο, όπως και για πολλούς καλλιτέχνες εκείνης της εποχής δεν ήταν η ανάλογη καθώς το κοινό στράφηκε στο νέο αίμα του ελληνικού τραγουδιού. Όμως ο Αντύπας δεν εξαφανίστηκε, αλλά αντιθέτως παρέμεινε δυνατός και ενεργός, έστω και στην δεύτερη γραμμή πια.

Από ό,τι φαίνεται πλέον τα πράγματα αλλάζουν και αυτή είναι η χρονιά του. Η συνεργασία του με το Σάκη Ρουβά στις αρχές του καλοκαιριού τον ξαναέφερε δειλά-δειλά στην πρώτη γραμμή και η τωρινή συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή δείχνει να τον ξανακαθιερώνει.

Το «κερασάκι στην τούρτα» για τον ίδιο θα ήταν βεβαίως και η επιστροφή του στα ραδιόφωνα και γι’αυτόν τον λόγο ο τραγουδιστής ετοιμάζει πυρετωδώς και την δισκογραφική του επάνοδο του με συνεργασίες έκπληξη.

Το πρώτο δείγμα των συνεργασιών έκπληξη είναι αυτή με το Φοίβο στο νέο του τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε, ενώ όπως μαθαίνουμε και ο Αντώνης Βαρδής θα βάλει την υπογραφή του στα επόμενα τραγούδια του.

Το νέο τραγούδι του Αντύπα έχει τον τίτλο «Ώρες Ώρες» και είναι σε μουσική Φοίβου και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια.

Το «Ώρες Ώρες» κυκλοφορεί από την Spicy.

Αφήστε το σχόλιό σας