Αντώνης Ρέμος - Η καρδιά με πηγαίνει εμένα HitChannel
Αντώνης Ρέμος – Η καρδιά με πηγαίνει εμένα

Το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου που «εισβάλλει» στα ραδιόφωνα!

Ο Αντώνης Ρέμος μας πηγαίνει, εδώ και χρόνια, υπέροχα μουσικά ταξίδια, μονοπωλώντας την αγάπη του κόσμου. Σε κάθε καλλιτεχνικό του βήμα, ανανεώνεται, προτείνει, εξελίσσεται, ωριμάζει. Στη νέα του δισκογραφική δουλειά ο Αντώνης Ρέμος εξομολογείται: «Η καρδιά με πηγαίνει εμένα».

Με έναν τίτλο απόλυτα συναισθηματικό μας παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο cd του, που κυκλοφορεί στις 31 Μαΐου από τη Heaven, στα δισκοπωλεία και σε όλα τα περίπτερα με το περιοδικό Τηλεθεατής, με έντεκα τραγούδια-επιτυχίες!

Τα πρώτα δείγματα της νέας δουλειάς που έχουμε γευτεί, γνώρισαν  μοναδική επιτυχία: «Τα Σάββατα», «Η αγάπη έρχεται στο τέλος», και το πιο πρόσφατο «Μπορεί να βγω», μαζί με το Μάνο Πυροβολάκη, κυριάρχησαν στις καρδιές του κόσμου, στις ραδιοφωνικές συχνότητες, στις ψηφιακές πωλήσεις. Λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του δίσκου έρχεται ακόμη ένα τραγούδι να «εισβάλλει» στα ραδιόφωνα. Σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Νίκου Μωραΐτη το ομώνυμο «Η καρδιά με πηγαίνει εμένα» περιμένει να το ανακαλύψουμε!

Αφήστε το σχόλιό σας