Η παγκόσμια superstar Kelly Clarkson θα κυκλοφορήσει το «Greatest Hits – Chapter 1» στις 19 Νοεμβρίου. Η συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της θα περιλαμβάνει τρία νέα τραγούδια από την Clarkson όπως επίσης και αρκετά από τα τραγούδια της που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Το νέο single της Kelly, το “Catch My Breath” θα σταλθεί στα ραδιόφωνα στις 16 Οκτωβρίου και την ίδια μέρα θα είναι διαθέσιμο για αγορά σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα. Το “Catch My Breath” το έγραψε η Clarkson μαζί με τους Jason Halbert και Eric Olson

Χθες το πρωί (04/10) η Kelly δημοσίευσε στο Official Website της, ένα post στο οποίο εκφράζει το τι σημαίνει αυτό το album και το νέο single για αυτήν. Έγραψε λοιπόν «Έχει περάσει μια δεκαετία τώρα από τότε που κέρδισα το American Idol. Μερικές φορές αισθάνομαι ότι είναι περισσότερος καιρός γιατί παρόλο που ήταν εκπληκτικό υπήρχε μεγάλη πίεση για ένα κορίτσι 19 χρονών. Το να έχω μια εταιρία, να διοικώ μια επιχείρηση και να δημιουργώ μουσική είμαι περήφανη, ήταν δύσκολο όμως αλλά και πηγή έμπνευσης για μένα. Για να γιορτάσω τη δύναμη και την διάρκεια της επιτυχίας όπου fans, φίλοι και η οικογένειά μου με στήριξαν έγραψα αυτό το τραγούδι, το “Catch My Breath” με έναν από τους καλύτερούς μου φίλους που ήταν πάντα δίπλα μου. Αυτό το τραγούδι αντιπροσωπεύει το ποια είμαι, τι έχω νιώσει και το όπου είμαι επικεφαλής όχι μόνο σαν καλλιτέχνης αλλά ως ένας άνθρωπος 30 ετών ο οποίος είναι αρκετά έξυπνος για να ξέρει ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει, να «πιάσει την ανάσα του» (“Catch My Breath”) και να είναι περήφανος όχι μόνο για ότι έχει επιτύχει, αλλά από όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν να γίνω η γυναίκα που είμαι σήμερα. Το τραγούδι θα είναι μέρος του πρώτου ever greatest hits μου το οποίο έρχεται τον Νοέμβριο. Σας ευχαριστώ όλους που είστε μέρος της καριέρας μου και της ζωής μου. Είμαι έτοιμη για μια ακόμα δεκαετία γεμάτη πάθος και fun! Ελπίζω να σας αρέσει το τραγούδι…έρχεται την άλλη εβδομάδα!».

Από τότε που έκανε την εμφάνισή της στην μουσική βιομηχανία πριν 10 χρόνια, η Kelly Clarkson έχει κυκλοφορήσει 5 studio albums (Thankful, Breakaway, My December, All I Ever Wanted, Stronger), έχει πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια albums παγκοσμίως -10 εκατομμύρια μόνο στην Αμερική- και έχει στο ενεργητικό της 10 singles στο Top10 του Billboard Hot 100 singles chart. Έχει κερδίσει 2 Grammy Awards, 4 American Music Awards, 3 MTV Video Music Awards, 2 Academy of Country Music Awards, 1 Country Music Association Award και 12 Billboard Music Awards.

Αφήστε το σχόλιό σας