Ο ράππερ του «Lose Yourself» ετοιμάζει νέο δίσκο και ο πρόεδρος της δισκογραφικής του εταιρείας, μιλάει στους fans για το πότε να περιμένουν να τον ακούσουν.

Ο Eminem ήταν αυτός που διέρρευσε τις πρώτες λεπτομέρειες για το νέου του άλμπουμ, όταν δημοσίευσε ένα αναμνηστικό καπέλο στην ιστοσελίδα του με την το 2013 σαν ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου ραμμένη σε αυτό.

Από τότε, οι fan έχουν να σκέφτονται το πότε θα ακούσουν το νέο υλικό από τον ράπερ, ο οποίος έχει να εμφανιστεί σε πολλά event το καλοκαίρι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μιλώντας στο Billboard, ο πρόεδρος της Shady Records, Paul Rosenberg ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξει κυκλοφορία μέχρι τη Memorial Day (27 Μαΐου), και ότι το καλοκαίρι είναι το πιο πιθανό να παρουσιάσει ο νέος δίσκος.

«Πλήρως αναμένουμε να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ από τον Eminem το 2013. Έχει εργαστεί σε αυτό για κάποιο χρονικό διάστημα», είπε και συνέχισε, «Είναι ασφαλές να πούμε ότι θα είναι μετά τη Memorial Day κάποια στιγμή, αλλά δεν είμαστε ακριβώς σίγουροι πότε«.

Αναμένουμε…

Αφήστε το σχόλιό σας