Συγκλονισμένος ο κόσμος του θεάματος από την είδηση του θανάτου του ηθοποιού του The Fast and the Furious”, Paul Walker,σε τροχαίο.

Ο 40χρονος ηθοποιός Paul Walker και ένας φίλος αναφέρεται ότι έχασαν τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Λος Άντζελες τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα το πρωί, ενώ η είδηση έχει επιβεβαιωθεί από τους εκπροσώπους του ηθοποιού.

Ο άτυχος ηθοποιός επέβαινε σε μια Porsche που οδηγούσε φιλικό του πρόσωπο, όταν ο αγνώστων στοιχείων οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να καρφωθεί επάνω σε έναν στύλο και να πάρει φωτιά. Και οι δύο επιβάτες πέθαναν ακαριαία.

«Με πραγματικά βαριά καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι ο Paul Walker απεβίωσε σήμερα σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό ατύχημα, ενώ συμμετείχε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση» για την υποστήριξη των θυμάτων του τυφώνα στις Φιλιππίνες, έγραψε στο Facebook η επίσημη σελίδα του ηθοποιού.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, ο Paul και ένας φίλος του δοκίμαζαν την Porsche GT, με την οποία συνέβη το μοιραίο.

Η είδηση του θανάτου του επιβεβαιώθηκε επίσημα και από το Twitter του ηθοποιού.

Ο Walker ήταν ο πρωταγωνιστής σε όλες τις έξι μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες δράσης του Fast & Furious, εκτός από μία. Η πρώτη του ταινία ήταν το 2001.

paul-walker-troxaio

Αφήστε το σχόλιό σας