Ο Dim Vach εγκαταλείπει για λίγo τους έθνικ ήχους και τα seductive beats και πειραματίζεται με εκκεντρικές μπασογραμμές, μελό πιάνα και τα λαμπερά φωνητικά της Βένιας.

Τον γνωρίσαμε από την συνεργασία του με το project των Sugar House όπου υπογράφει original tracks όπως το «Desire» που ήταν μια από τις επιτυχίες της Best Seller συλλογής Buddha Bar XIV, το «What’s Left Behind» σε συνεργασία με τον κορυφαίο vocalist της house Jocelyn Mathieu, διασκευές και remixes όπως Looking For Love, A Girl Like You, Take Your Time και άλλη μία συμμετοχή στις συλλογές του Buddha Bar (Buddha Bar XV) με το κομμάτι «In Love With A Mermaid» το οποίο αποτελεί μέρος του concept EP «Colours Of The World” που κυκλοφόρησε η Mahayana Records.

Δουλεύει νέα κομμάτια με την Nomi Ruiz και το project των Jessica 6 , ενώ έχουν ήδη πέσει οι βάσεις για το πρώτο ολοκληρωμένο του album.

Μόλις κυκλοφόρησε το EP «Oh My Goodness» απο την Mahayana Records σε ηλεκτρονικό πάντα ύφος αλλά με εξέλιξη και μπερδέματα ρυθμών, μελωδιών, στυλ, μουσικών οργάνων και διαθέσεων.

Kυκλοφορεί στο iTunes, Spotify, Beatport, Traxsource και όλα τα επίσημα music digital stores.

«Oh My Goodness»: Ένα influential track με θέμα το δώρο της ζωής. Ακούραστες συνθογραμμές και groovy beats που χαρακτηρίζονται από retro feeling μεταξύ άλλων, προσδίδουν στο κομμάτι ενέργεια και ένα αίσθημα νοσταλγίας, καθώς το Cinematic Mix αποκαλύπτει την ηχητική ευελιξία και το πολύπλευρο ταλέντο του Dim Vach, μια γεύση από το τι ακολουθεί στο μέλλον.

«Slippin’ On ice»: “Παγερά” φωνητικά και μινιμαλ μελωδίες σε συνδιασμό με ένα eclectic deep house kick συνθέτουν μια ηχητική άβυσσο όπου ένα ατμοσφαιρικό τσέλλο που αιωρείται, ένα jazzy κοντρα μπάσσο και περίεργα ηλεκτρονικά ηχάκια έχουν τον καθοδηγητικό τους ρόλο.

Αφήστε το σχόλιό σας