Η συνεργασία του Ne-Yo με την Bebe Rexha και την Stefflon Don στο «Push Back» οπτικοποιήθηκε.

Τον περασμένο μήνα, ο Ne-Yo προμήνυσε το επερχόμενο άλμπουμ «Good Man» με το single «Push Back» και σήμερα κυκλοφορεί το επίσημο video clip του, γεμάτο χρώματα και πολλές χορευτικές κινήσεις.

Όπως στο τραγούδι, τοιουτοτρόπως και στο βίντεο συμμετέχουν η Bebe Rexha και η Stefflon Don, οι οποίες δεν τραγουδούν μόνο τους στίχους τους, αλλά και χορεύουν.

«Ονόμασα το άλμπουμ “Good Man” επειδή είναι ένα στιγμιότυπο του πού είμαι τώρα στη ζωή μου», δήλωσε προηγουμένως ο Ne-Yo.

«Είμαι σήμερα 38 ετών, ευτυχώς παντρεμένος για δύο χρόνια, έχω τρία παιδιά και ένα καθ’ οδόν. Οι προτεραιότητές μου έχουν αλλάξει. Αυτό το άλμπουμ είναι ένα είδος οδηγού όσον αφορά το τι είναι να είσαι καλός σύζυγος στη γυναίκα σου, ένας καλό αγόρι στο κορίτσι σου, ένας καλός αδελφός στον αδερφό σου και ένας καλός άνθρωπος στον κόσμο», εξήγησε.

Έχοντας συμπληρώσει τον Ιανουάριο τρία χρόνια από την κυκλοφορία του «Non-Fiction», το «Good Man» θα κυκλοφορήσει τους ερχόμενους μήνες από τη Motown Records / Universal Music και θα περιλαμβάνει συνεργασίες με τους PARTYNEXTDOOR, Eric Bellinger, 2 Chainz και Romeo Santos.

«Καταλήξαμε με πολλά καλά πράγματα», είπε ο Ne-Yo. «Υπάρχει πραγματικά μία συλλογή από τραγούδια που έχω, τα οποία καθυστερώ για ένα μικρό παράλληλο πρότζεκτ αργότερα, αλλά υπήρχε ένα από αυτά που μου άρεσε τόσο πολύ, που αποφάσισα να το βάλω στο άλμπουμ.»

Σε σκηνοθεσία του James Larese, ο τραγουδιστής της R&B προσφέρει ένα video clip επικεντρωμένο στο χορό, κατάλληλο γι’ αυτή την παγκόσμια συνεργασία. Τη χορογραφία ανέλαβε η Jamaica Craft.

 

Αφήστε το σχόλιό σας