Μετά την ακύρωση των Ιωαννίνων και την αλλαγή χώρου στην Αθήνα, οι Nazareth ματαιώνουν τη συναυλία τους στην πρωτεύουσα.

Ακόμη μία συναυλία ξένου συγκροτήματος στην Αθήνα ακυρώνεται. Αυτή τη φορά οι Nazareth.

Οι Σκωτσέζοι θρύλοι της hard rock, ένα σχήμα που εδώ και πέντε δεκαετίες αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της μουσικής, αυτό το καλοκαίρι θα «ηλεκτρίσουν» την Ελλάδα.

Ο Pete Agnew, ο Jimmy Murrison, ο Lee Agnew και ο Carl Sentance επρόκειτο να εμφανιστούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα για να παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό τα τραγούδια που δε λείπουν από καμία rock συλλογή.

Μετά την ακύρωση της παρουσίας τους στα Ιωάννινα, ακολούθησε η αλλαγή χώρου διεξαγωγής της συναυλίας στην Αθήνα, η οποία μεταφέρθηκε από το Θέατρο Πέτρας στο – μικρότερης χωρητικότητας – «Piraeus 117 Academy».

Προς λύπη όσων ανέμεναν να παρακολουθήσουν τους Nazareth από κοντά στην Αθήνα, οι διοργανωτές προβαίνουν στην ακύρωση της προγραμματισμένης συναυλίας στο «Piraeus 117 Academy» την Τετάρτη 14 Ιουνίου, χωρίς περαιτέρω δικαιολογία για την ώρα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιούταν στο πλαίσιο του «Rock Heat Classics Festival» και θα συμμετείχαν επίσης τα Υπόγεια Ρεύματα, τα Μωρά στη Φωτιά και οι Riverbed.

Η ανακοίνωση

«Με λύπη ανακοινώνουμε, ότι η προγραμματισμένη συναυλία (των Nazareth) για τις 14 Ιουνίου στην Αθήνα ακυρώνεται και θα πραγματοποιηθεί μόνο η συναυλία στη Θεσσαλονίκη, στις 16 Ιουνίου, στο Principal Club Theater.

Η επιστροφή του πλήρους αντιτίμου των εισιτηρίων θα μπορεί να πραγματοποιηθεί, είτε από τα φυσικά σημεία όπου και έχουν αγορασθεί , είτε τηλεφωνικά μέσω της www.ticketservices.gr (στην περίπτωση προαγοράς διαδικτυακά).

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την μέχρι τώρα πολύτιμη συνεργασία σας.»

Η είδηση έρχεται λίγες ώρες μετά τη ματαίωση της τρίτης ημέρας του «Release Athens 2017», με τους Jamiroquai και τον Michael Kiwanuka στη σύνθεση, εξαιτίας της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υπεβλήθη ο Jay Kay των Jamiroquai.

 

Αφήστε το σχόλιό σας