Το νέο τραγούδι της Naya είναι ξεκάθαρα… «προσωπικό της θέμα».

Η Naya ανάβει το φεγγάρι για χατίρι σου!

Μετά τις πρόσφατες επιτυχίες της «Ερωτευμένη», τη συνεργασία της με την Κατερίνα Στικούδη στο «Οξυγόνο» και το «Μην Τολμήσεις», η τραγουδίστρια επιστρέφει υπό νέα δισκογραφική στέγη και ένα τραγούδι που θα αναστατώσει.

Συναισθηματική, ρομαντική, αλλά συνάμα δυναμική και αποφασισμένη, είναι η ηρωίδα που ενσαρκώνει η Naya για τις ανάγκες του καινούριου της video clip.

Ένα επιτελείο από σημαντικούς δημιουργούς που βλέπουν στη Naya ένα ιδιαίτερο συνδυασμό φωνής, παρουσίας και εξωτικής ομορφιάς, υπογράφουν το καινούριο της τραγούδι και εγγυώνται για το αποτέλεσμα τόσο ακουστικά όσο και οπτικά.

Έτσι, τους στίχους στο «Προσωπικό Μου Θέμα» έχει γράψει ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, τη μουσική ο Γιάννης Φρασέρης, ενώ το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Παπαδάκου.

Το video clip διαδραματίζεται σε ένα απόκοσμο σεληνιακό τοπίο όπου η ηρωίδα περιπλανιέται με μία αίσθηση μη τόπου μη χρόνου. Οι εποχές γύρω της αλλάζουν, αλλά ένα πράγμα μένει σταθερό: η απόφασή της να είναι μαζί με τον αγαπημένο της ό,τι και να γίνει. Άραγε η αγάπη μπορεί να τα νικήσει όλα…;

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

«Ένας άνθρωπος ερωτευμένος δε βλέπει το βέλος
Λέει το άπειρο δεν έχει τέλος…»

Αφήστε το σχόλιό σας