Το πολυδιαφημισμένο «La Banda» μπαίνει στον πάγο, εξαιτίας του απογοητευτικού αριθμού των συμμετοχών.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, το talent show «La Banda» δε θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN, τουλάχιστον το πρώτο μισό της σεζόν.

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι της εκπομπής και οι διευθυντές προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού, καθώς το talent show με κριτές την Ελένη Φουρέιρα, τον Μιχάλη Κουινέλη των Stavento και τον Θοδωρή Μαραντίνη των Onirama δε θα βγει στον αέρα, τουλάχιστον άμεσα.

Όπως ακούγεται στα δημοσιογραφικά παρασκήνια, οι συμμετοχές είναι λιγότερες του αναμενόμενου.

Κι ενώ οι υπεύθυνοι προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού OPEN είχαν επενδύσει πολλά στο συγκεκριμένο project, αλλά και στους δημοφιλείς κριτές, ο κόσμος «γυρνάει την πλάτη του» στο «La Banda».

Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) - Ελένη Φουρέιρα - Θοδωρής Μαραντίνης (Onirama) - La Banda - Hit Channel

Για να βγει στον αέρα το talent show, πρέπει να υπάρχουν 180 συμμετοχές, ενώ μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει ενδιαφέρον λιγότερα από 50 άτομα.

Για το λόγο αυτό, η παραγωγή του «La Banda», σε μία απέλπιδα προσπάθεια, άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού σχετικά με το ηλικιακό εύρος των συμμετεχόντων, το οποίο άνοιξε.

Πλέον δεκτές γίνονται συμμετοχές από 14 ετών, χωρίς να ισχύει ο περιορισμός μέχρι τα 24 έτη που είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Αναμένουμε να δούμε αν η εκπομπή θα βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της σεζόν.

 

Αφήστε το σχόλιό σας