Ίσως μερικοί από εσάς δε το ξέρουν, μεταξύ midi controller και software, ένα μικρό μέρος της επανάστασης του digital Djing το οφείλουμε στον ιδρυτή της DJTECHTOOLS “Ean Golden”. Ο τελευταίος συνεργάστηκε με την Native Instruments στην κατασκευή του Traktor Kontrol S4/S2.

Η παρακάτω είδηση ​​στην πραγματικότητα, προέρχεται από την ιστοσελίδα του. Γίνεται λόγος για εικασίες στο τι θα μπορούσε να είναι το μέλλον αυτού του DJ controller, μετά τα update της “Machine”, που πλέον έφτασε στο μοντέλο «studio» με δύο νέες οθόνες για να αναζητήσετε ήχους στη βιβλιοθήκη, να κάνετε edit την κυματομορφή μοντάζ και ρύθμιση του mixing.

Το Traktor Kontrol S4/S2 έχει πρόσφατα αναβαθμιστεί στη σειρά MK2,εφαρμόζοντας μερικές βελτιώσεις στο σχεδιασμό και την οπτική ανάδραση, διατηρώντας τα ίδια συστατικά της προηγούμενης σειράς.

Έτσι δεν θα ήταν τόσο απίθανο να σκεφτούμε μια νέα σειρά MK3 που θα κυκλοφορήσει αργότερα το επόμενο έτος, με δύο οθόνες στη θέση του jog wheel (αντικαταστώντας, τη «ταινία αφής», όπως στο νέο controller X1 ), για να επιτρέψει στο DJ να έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση στον controller και όχι στην οθόνη του laptop.

Αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι στο «TRAKTOR DJ» για iOS, η φόρτωση των κομματιών γίνεται με ένα πραγματικό μαύρισμα του γραφικού περιβάλλοντος των deck, θα μπορούσαμε να σκεφτούμε την εφαρμογή του συστήματος αυτού για τη φόρτωση των τραγουδιών και στον Traktor Kontroller «next gen». Οι δρόμοι που μπορεί να ακολουθήσει η Native Instruments είναι σχεδόν ατελείωτες.

Traktor Kontrol S4 MK3
Traktor Kontrol S4 MK3: Καλώς ήρθατε στον κόσμο του αύριο!

Αφήστε το σχόλιό σας