Οι συναυλίες της «ΒΑΒΕΛ 2» ολοκληρώνονται με τη Νατάσσα Μποφίλιου να ανταμώνει με το κοινό σε δύο εορταστικές βραδιές στην Τεχνόπολη.

Η Νατάσσα Μποφίλιου κλείνει τον κύκλο της «ΒΑΒΕΛ ​2​» με δύο μεγάλες, γιορτινές συναυλίες στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Η «ΒΑΒΕΛ ​2» βασίστηκε στην πέμπτη δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο και, αφού ανανέωσε τον ήχο και το ύφος της, γοήτευσε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ταξίδεψε σχεδόν παντού στην Ελλάδα και την Κύπρο για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η «ΒΑΒΕΛ 2» είναι μία αστραφτερή παράσταση υψηλής αισθητικής και άρτιας παραγωγής, που ξάφνιασε κοινό και κριτικούς με την εξωστρέφεια και την αστείρευτη ενέργεια της. Σε αυτήν υπάρχουν όλα: οι μεγάλες επιτυχίες της αχώριστης τριάδας του ελληνικού τραγουδιού αλλά και απρόσμενα περάσματα σε αγαπημένες στιγμές από το παρελθόν. Μία εξαιρετική, καλοκουρδισμένη μπάντα με πρωτότυπες, διονυσιακές ενορχηστρώσεις. Οι εικόνες, τα αισθήματα, οι αφορμές που δίνουν υπόσταση στα τραγούδια τους για πάνω από μια δεκαετία.

​Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, άρρηκτα δεμένη με τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της Νατάσσας Μποφίλιου, δε θα μπορούσε παρά να είναι η σκηνή που θα φιλοξενήσει το πανηγυρικό φινάλε του κύκλου της «ΒΑΒΕΛ», τ​ης παράστασης που σ​υζητήθηκε όσο λίγες τη χρονιά που πέρασε, ​και μας προσκάλεσε να ενώσουμε τις φωνές μας κόντρα στους δύσκολους καιρούς.

Δυο εορταστικές τελευταίες βραδιές τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου.

Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της συναυλίας θα δοθεί στη Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.​​

Δείτε επίσης:
Η Νατάσσα Μποφίλιου προτείνει
«Τα Δικά Μου Τραγούδια» της «Βαβέλ»

Νατάσσα Μποφίλιου - Natassa Bofiliou (2016) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας