Η Νατάσσα Μποφίλιου θα σαγηνέψει ξανά με το απαράμιλλο πάθος της ερμηνείας της.

Με νέο τραγούδι επιστρέφουν η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του δίσκου «Βαβέλ», η πιο δυναμική τριάδα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού επανέρχεται με τη νέα της δισκογραφική πρόταση.

Μετρώντας ήδη πάνω από μία δημιουργική δεκαετία, παρουσιάζουν το επόμενο δείγμα της κοινής πορείας τους: Μία ερωτική μπαλάντα από αυτές που έχουν ταυτιστεί με το ερμηνευτικό πάθος της Νατάσσας Μποφίλιου.

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Στην Επόμενη Ζωή». Η μουσική ανήκει στο Θέμη Καραμουρατίδη και οι στίχοι στο Γεράσιμο Ευαγγελάτο.

Νατάσσα Μποφίλιου - Στην Επόμενη Ζωή (cover) - Hit Channel

Παράλληλα, τα «όμορφα όνειρα» συνεχίζονται για τη Νατάσσα Μποφίλιου. Το «Μπελ Ρεβ», η μουσική παράσταση που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς, παίρνουν παράταση για τέσσερις ακόμη μοναδικές βραδιές στο «Γκάζι Live».

Ανανεωμένο σκηνογραφικά και φωτιστικά, με τη Νατάσσα Μποφίλιου πιο όμορφη και πιο σαγηνευτική από ποτέ, το «Μπελ Ρεβ» άφησε την αίσθηση ενός ολοκαίνουριου προγράμματος κάνοντας πράξη ένα από τα πιο όμορφα όνειρα: Τη δημιουργία ενός ιδιότυπου ρεσιτάλ για φωνή και ορχήστρα, με ιδιαίτερη λάμψη, συναρπαστικό ήχο και ερμηνευτικό πάθος.

Το νέο τραγούδι της Νατάσσας Μποφίλιου με τίτλο «Στην Επόμενη Ζωή» κυκλοφορεί για πρώτη φορά την Τετάρτη 11 Απριλίου από τη Feelgood Records.

UPDATE: Το νέο τραγούδι της Νατάσσας Μποφίλιου κυκλοφόρησε, ακούστε το εδώ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας