Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική Νατάσσα Μποφίλιου: Ζωντανές «Μέρες Του Φωτός» στις οθόνες

Νατάσσα Μποφίλιου: Ζωντανές «Μέρες Του Φωτός» στις οθόνες

-

Δες και αυτά

Έρχονται «Μέρες Του Φωτός»… στις οθόνες μας.

Η Νατάσσα Μποφίλιου μοιράζεται το video clip για τη ζωντανή εκτέλεση του τραγουδιού «Μέρες Του Φωτός», που συμπεριλαμβάνεται στον καινούργιο δίσκο «Μπελ Ρεβ Live».

Το «Μπελ Ρεβ Live» είναι το νέο άλμπουμ της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και είναι το «όμορφο όνειρό» τους που έγινε πραγματικότητα, λατρεύτηκε από το αθηναϊκό κοινό και ηχογραφήθηκε ζωντανά στο «Γκάζι Live», για να συνεχίσει το ταξίδι του για πάντα.

Στο διπλό CD περιλαμβάνονται 21 τραγούδια της αγαπημένης τριάδας του ελληνικού τραγουδιού και μία διασκευή, στην πρώτη τους ζωντανή ηχογράφηση μετά από 15 χρόνια παραστάσεων.

21 τραγούδια μεταξύ των οποίων όλες οι μεγάλες επιτυχίες τους: «Εν Λευκώ», «Το Μέτρημα», «Με Τσιγάρα Βαριά», «Οι Μέρες Του Φωτός», «Σ’ Έχω Βρει Και Σε Χάνω», «Η Καρδιά Πονάει Όταν Ψηλώνει», «Βαβέλ», «Τα Μεθύσια», «Μέχρι Το Τέλος», «Κοίτα Εγώ», το καινούριο «Στην Επόμενη Ζωή» κ.ά.

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνονται εφτά bonus tracks, από το «DIESI in Concert» που ηχογραφήθηκε στο στούντιο του σταθμού, με αφορμή τα είκοσι χρόνια του ΔΙΕΣΗ 101,3.

Το «Μπελ Ρεβ Live» είναι ένα άλμπουμ σταθμός που σφραγίζει την επιτυχημένη 15χρονη κοινή πορεία της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και κοιτάζει αισιόδοξα στο μέλλον.

Κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

 

Αφήστε το σχόλιό σας