Το «Μπελ Ρεβ», η παράσταση που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς, παρουσιάζεται στο «Διογένης Studio» από τη Νατάσσα Μποφίλιου για τρεις ακόμη, τελευταίες παραστάσεις!

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, η πιο αγαπημένη και δημοφιλής τριάδα του ελληνικού τραγουδιού, κατάφερε και πάλι να ανατρέψει τα δεδομένα της νυχτερινής ζωής της Αθήνας και τόλμησε να κάνει πράξη ένα από τα πιο όμορφα όνειρα:

Τη δημιουργία ενός ιδιότυπου ρεσιτάλ για φωνή και ορχήστρα, με σαγηνευτική λάμψη, συναρπαστικό ήχο και ερμηνευτικό πάθος!

Το «Μπελ Ρεβ» δεν θα μπορούσε να παρουσιαστεί αν δεν είχε την απόλυτη στήριξη και συμπαράσταση της Διεύθυνσης του «Διογένης Studio», η οποία, χωρίς να υπολογίσει το μεγάλο κόστος της παραγωγής, την πραγματοποίησε, γεγονός που ανέδειξε την παράσταση και την έκανε εφάμιλλη των διεθνών παραγωγών, όπως αυτές που συναντά ο θεατής στα θέατρα και τις μουσικές σκηνές της Ν. Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, πιο λαμπερή, εκφραστική και τολμηρή από ποτέ, επιβεβαίωσε ακόμη μία φορά τη δυναμική της παρουσία στο ελληνικό τραγούδι.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος – στις ενορχηστρώσεις και την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης – δημιούργησαν ακόμη μία φορά το κατάλληλο πλαίσιο για μια πρωτοποριακή μουσική εμπειρία.

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2017, μη χάσετε τις 3 τελευταίες παραστάσεις του «Μπελ Ρεβ» στο «Διογένης Studio», το Σάββατο 23, τη Δευτέρα 25 και το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου.

Ονειρική έναρξη για το «Μπελ Ρεβ» στο «Διογένης Studio»

Νατάσσα Μποφίλιου - Μπελ Ρεβ - Διογένης Studio - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας