Το «Bunda» θα σας κερδίσει με τον σαγηνευτικό ρυθμό του.

Η Natasha Kay και οι Boombamontana παρουσιάζουν το «Bunda», το πιο fun anthem του φετινού καλοκαιριού, που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Kiwibash.

H Natasha Kay έχει ένα πολύ δυναμικό look. Τελείωσε μουσικό σχολείο και κάνει μαθήματα φωνητικής. Την άνοιξη του 2018 έκανε ντουέτο με τον Kristian Kostov το τραγούδι «Beautiful Mess» με το οποίο ο Βούλγαρος τραγουδιστής είχε κερδίσει τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό της Eurovision το 2017.

Η διασκευή της πασίγνωστης και ταλαντούχας YouTuber στο hit single «Havana» της Camila Cabello στάθηκε αφορμή για την ανακαλύψει η μάνατζερ του Kristian Kostov.

Στο κανάλι της στο Youtube ανεβάζει μουσικά videos και πολλά storytime. Τραγουδάει καταπληκτικά και έχει κερδίσει με τον χαρακτήρα και την χάρη της, πάνω από 146.000 subscribers.

Η Natasha Kay βραβεύτηκε πρόσφατα ως «Teen Icon» στα Mad Video Music Awards 2019 και έκλεψε τις εντυπώσεις και με το on stage act της.

Λίγες ημέρες αργότερα συνεργάζεται με τους Boombamontana, το μυστηριώδες duo με τις χρωματιστές μάσκες, των οποίων ο εκκεντρικός χαρακτήρας και η ιδιαίτερη μουσική παραγωγή ολοκληρώνει το τραγούδι και σφραγίζει τη μαζική επιτυχία του.

Boombamontana και Natasha Kay υπογράφουν μαζί τη μουσική και τους στίχους.

Ρυθμικό και ανεβαστικό, το «Bunda» θα γίνει αμέσως το «κόλλημα» του φετινού καλοκαιριού.

 

Αφήστε το σχόλιό σας