«Άστα όλα κι έλα, τι ζητάω, μακριά σου δύσκολα περνάω», τραγουδά η Νατάσα Θεοδωρίδου στο νέο της κομμάτι!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε συνεργασία με τη δισκογραφική της εταιρεία, τη Minos EMI, επιφύλασσε για τους θαυμαστές του μία αναπάντεχη έκπληξη. Το νέο της τραγούδι με τίτλο «Άστα Όλα Κι Έλα» διατέθηκε προς δωρεάν download, σε μία πρωτόγνωρη κίνηση για το ελληνικά δεδομένα.

Χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου αγκάλιασαν με θέρμη το εγχείρημα και έσπευσαν να «κατεβάσουν» το καινούριο single της καλλιτέχνιδας, το οποίο πλέον κυκλοφορεί επίσημα με την περίοδο δωρεάν διάθεσης να έχει λήξει.

Γιώργος Σαμπάνης επιστρατεύει το ταλέντο του για να συνθέσει τη μουσική και η Ελένη Γιαννατσούλια προσφέρει τους θεσπέσιους στίχους. Η μοναδική ερμηνεία της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι το επίκεντρο της προσοχής στo «Άστα Όλα Κι Όλα», τον προάγγελο του καινούριου της άλμπουμ.

Όσον αφορά την παρουσία της στη νυχτερινή Αθήνα, η Νατάσα Θεοδωρίδου – μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή συνάντηση με τον Γιώργο Θεοφάνους – θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό εμφανίσεις στο «Vox» μαζί με τη Στέλλα Καλλή ενώ στο σχήμα θα συμμετέχουν επίσης ο Παντελής Καναράκης, ο Νικηφόρος και οι Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Κωνσταντίνος Φραντζής.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

Αφήστε το σχόλιό σας