Η Νατάσα Θεοδωρίδου και αγαπημένοι φίλοι – συνάδελφοί της κράτησαν συντροφιά στους τηλεθεατές.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» καλωσόρισαν το πρώτο Σάββατο του Μαΐου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και μελωδική λαϊκή φωνή της σε μία βραδιά γεμάτη από αγαπημένες της επιτυχίες και όχι μόνο.

Ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος και ο Στέλιος Διονυσίου, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Πέτρος Ιακωβίδης απογείωσαν τη διάθεση των καλεσμένων με τα αξέχαστα διαχρονικά του τραγούδια.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η σύμπραξη της Νατάσας Θεοδωρίδου με τη μέτζο-σοπράνο Ειρήνη Καραγιάννη. Οι δυο τους εξέπληξαν τους παρευρισκόμενους και τους θεατές σε μία σύντομη προσπάθεια ερμηνείας της «Carmen».

Το κέφι κορυφώθηκε παρέα με τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Παντελή Καναράκη, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Χρήστο Νέζο, τη στιχουργό Sunny Μπαλτζή, την Πηνελόπη Πλάκα, την Τζένη Διαγούπη, την Αμέλια Αναστασάκη, τον Νίκο Παπαδάκη και την πρωταθλήτρια Ελλάδος στη ρυθμική γυμναστική Άννη Πανταζή.

Τέλος, το μικρόφωνο πήραν η Ειρήνη Τουμπάκη και ο Θοδωρής Φέρρης.

«Κόκκινη Γραμμή», «Φεγγάρι Μου», «Άσ’ Τα Όλα Κι Έλα», «Αχ», «Δε Σ’ Αδικώ», «Αχάριστη Καρδιά», «Τις Δύσκολες Στιγμές», «Αν Είχα Μείνει», «Έντεκα Παρά» και όλες οι μεγάλες επιτυχίες της Νατάσας Θεοδωρίσου που έχουν αγαπηθεί κράτησαν συντροφιά στους τηλεθεατές το βράδυ του Σαββάτου 5 Μαΐου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας