Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Στέλιος Ρόκκος ετοιμάζονται για την έναρξη των εμφανίσεών τους στο «Κέντρο Αθηνών» και η επίσημη αφίσα της συνεργασίας τους είδε το φως της δημοσιότητας!

Δύο σημαντικοί καλλιτέχνες της εποχής μας, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Στέλιος Ρόκκος, ενώνουν αυτό το χειμώνα τις φωνές τους στη σκηνή του «Κέντρο Αθηνών» σε μία μοναδική συνύπαρξη. Μαζί τους θα βρίσκονται και δύο αγαπητοί τραγουδιστές της νέας γενιάς, ο Κώστας Μαρτάκης και η Θωμαή Απέργη, έχοντας ως σκοπό να προσθέσουν στο πρόγραμμα τη δική τους μοναδική πινελιά.

Η σύμπραξη της Νατάσας και του Στέλιου «ακουγόταν» στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια αρκετό καιρό τώρα, ώσπου το Σεπτέμβριο ανακοινώθηκε και επίσημα και συμπληρώθηκε το σχήμα που θα τους πλαισιώνει.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα πραγματοποιήθηκε και η φωτογράφιση για τις ανάγκες της επίσημης αφίσας του νυχτερινού κέντρου της Λεωφόρου Πειραιώς με την παρουσία και των τεσσάρων καλλιτεχνών, της οποίας το τελικό αποτέλεσμα μπορείτε να δείτε στο παρόν άρθρο.

Μετά και τη δημοσίευση της επίσημης αφίσας που θα προωθεί το πρόγραμμα στους δρόμους της πόλη η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει με τις πρόβες να εντείνονται. Η έναρξη του σχήματος στο «Κέντρο Αθηνών» έχει οριστεί για την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.

Νατάσα Θεοδωρίδου & Στέλιος Ρόκκος - Η αφίσα τους για το Κέντρο Αθηνών
Νατάσα Θεοδωρίδου & Στέλιος Ρόκκος – Η αφίσα τους για το Κέντρο Αθηνών

Αφήστε το σχόλιό σας