Μαζί με τη μεγάλη κυκλοφορία του καινούριου δίσκου της, η Νατάσα Θεοδωρίδου λανσάρει ένα πρωτοποριακό online social hub για να μη χάνουμε ούτε ένα από τα νέα της.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου κυκλοφορεί τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο της και συγχρόνως μας καλεί να παρακολουθήσουμε όλα τα νέα της μέσα από έναν κοινό διαδικτυακό τόπο.

Έντεκα τραγούδια με χαρακτήρα, έντεκα μεγάλες επιτυχίες περιέχει το άλμπουμ του «Άσ’ τα Όλα Κι Έλα», οι οποίες σημαδεύονται από τη στιβαρή ερμηνεία της αγαπημένης καλλιτέχνιδας.

Η ομάδα πάνω στην οποία βασίστηκε η δουλειά αποτελείται από εκλεκτούς και εξαιρετικούς δημιουργούς που συνδυάζουν την καταξιωμένη γενιά (Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ελένη Γιαννατσούλια, Όλγα Βλαχοπούλου, Ηλίας Φιλίππου, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Εύη Δρούτσα) με το ταλαντούχο νέο «αίμα» (Γιώργος Σαμπάνης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιάννης Φρασέρης, Ηλίας Καμπακάκης).

Ακούστε το νέο δίσκο
της Νατάσας Θεοδωρίδου, «Άσ’ τα Όλα Κι Έλα»

Από τις 27 Οκτωβρίου, το καινούριο άλμπουμ της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι διαθέσιμο στα φυσικά και ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Heaven Music, περιμένοντας το κοινό να το αγκαλιάσει όπως το αγκάλιασαν και οι συντελεστές του.

Μαζί με τη κυκλοφορία του δίσκου έρχεται και το νέο online social hub της Νατάσας Θεοδωρίδου, μέσα από το οποίο θα μπορούν όλοι οι αγαπημένοι ακροατές της να την ακολουθούν και να παρακολουθούν τα διαδικτυακά νέα της από μία μόνο σελίδα.

Μη χάνετε άλλη ευκαιρία, ακολουθήστε τη μουσική διαδρομή της Νατάσας Θεοδωρίδου στο www.heavenpromo.com!

Αφήστε το σχόλιό σας