Ο καινούριος δίσκος που κυκλοφόρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου κατακτά την κορυφή στο επίσημο IFPI Chart για την 19η εβδομάδα του 2018 με τη νέα δισκογραφική δουλειά της που έχει γενικό τίτλο «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω».

Ο νέος δίσκος της αγαπημένης ερμηνεύτριας δημιουργήθηκε βασισμένος επάνω σε μια πολύ ιδιαίτερη ιδέα.

Το «Ποτέ Δε Έφυγα Από ‘Δω» περιλαμβάνει συνολικά έντεκα τραγούδια που τα έχουν γράψει όλα διάσημοι τραγουδιστές που είναι ταυτοχρόνως και τραγουδοποιοί.

Μεταξύ των υπόλοιπων τραγουδιών, στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνεται η επιτυχία «Επειδή Με Ξέρω» και το ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο «Λάθος Μου», δύο δημιουργίες που έχουν ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο ραδιόφωνο, στις ψηφιακές πλατφόρμες και έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δημιούργησε ένα δίσκο για πρώτη φορά σε δική της παραγωγή και με την αμέριστη βοήθεια του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Σε αυτή την ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά θα βρούμε τραγούδια στα οποία έχουν υπογράψει τη μουσική αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Νίκος Βέρτης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Σαμπάνης.

Τους στίχους δίνουν καταξιωμένοι στιχουργοί που εμπιστεύτηκαν τη μοναδική φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα:

Η Όλγα Βλαχοπούλου, η Γιούλα Γεωργίου, ο Νίκος Γρίτσης, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Λευτέρης Κιντάτος και ο Γιώργος Τσοπάνης.

Το νέο No1 άλμπουμ «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω» κυκλοφορεί σε δισκοπωλεία, περίπτερα και ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Heaven Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας