Ενθουσιασμό σκορπά το άκουσμα της είδησης ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Νίκος Βέρτης δημιουργούν ένα αναπάντεχο δώρο για εμάς.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Νίκος Βέρτης βρίσκονται ξανά στο ίδιο στούντιο μετά από χρόνια, ετοιμάζοντας μία μεγάλη έκπληξη.

Αναντίρρητα, είναι δύο από τους δημοφιλείς τραγουδιστές που θα συναντήσει κανείς αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πεντάγραμμα. Αντίστοιχα, οι επιτυχίες που μας έχουν χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχημένης πορείας που διαθέτει ο καθένας, είναι δύσκολο να μετρηθούν σύντομα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Νίκος Βέρτης είχαν σμίξει για πρώτη φορά δισκογραφικά το 2010, όταν μοιράστηκαν το τραγούδι «Ένα Φίλο Μου Καλό Να Βρω» στο EP «Η Ζωή Μου Έρωτας» της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Σχεδόν οχτώ χρόνια μετά, οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες συναντήθηκαν πάλι σε ένα στούντιο ηχογράφησης, προκειμένου να δημιουργήσουν κάτι πολύ ξεχωριστό και σίγουρα με πολύ όμορφο αποτέλεσμα που θα συναρπάσει.

Επί τους παρόντος, δεν έχουν γίνει γνωστές ακριβείς λεπτομέρειες για τη μουσική συνύπαρξη της Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Νίκο Βέρτη, η οποία ηχογραφείται με επιμέλεια από όλους τους συντελεστές σε γνωστό στούντιο των νοτίων προαστίων.

Νατάσα Θεοδωρίδου - Νίκος Βέρτης - στούντιο - Hit Channel

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από ένας εκπληκτικός τραγουδιστής, ο Νίκος Βέρτης είναι συγχρόνως και ένας ταλαντούχος τραγουδοποιός, καθώς επιμελείται εξ ολοκλήρου τις συνθέσεις στους τελευταίους δίσκους που έχει κυκλοφορήσει.

Ωστόσο, είναι επιλεκτικός στον αριθμό των τραγουδιών που δίνει σε άλλα άτομα. Έχει υπογράψει συνθετικά το «Πώς Μπορείς» για τη Φανή Δρακοπούλου, το «Πρώτη Φορά» για το δισκογραφικό ντεμπούτο της Άννας Καμαρινού και τελευταία, το «Ό,τι Αγάπησα Εσύ» για τη Θωμαή Απέργη.

Αυτήν την περίοδο, η Νατάσα Θεοδωρίδου γνωρίζει την επιτυχία με το νέο τραγούδι «Επειδή Με Ξέρω» σε μουσική ενός ακόμη μοναδικού συναδέλφου τους, του Γιώργου Σαμπάνη.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Πέτρος Ιακωβίδης
προετοιμάζουν τη συνεργασία τους

Νατάσα Θεοδωρίδου - Πέτρος Ιακωβίδης - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας