Η Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει στα ραδιόφωνα με ένα νέο τραγούδι δια χειρός Αντώνη Βαρδή!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου κάνει τη μεγάλη δισκογραφική επιστροφή και μετά το τελευταίο single «Θα΄ρθω να σε βρω», το οποίο υπέγραφε ο Γιώργος Θεοφάνους, επανέρχεται στα δρώμενα ενώνοντας τις δυνάμεις της με τον Αντώνη Βαρδή.

Εδώ και αρκετούς μήνες γνωρίζαμε ότι οι δύο καλλιτέχνες βρίσκονταν στο στούντιο και κάτι ετοίμαζαν, αυτό που δε ξέραμε όμως ήταν πότε θα είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τα πρώτα δείγματα της δουλειάς τους. Μετά από αρκετή προσμονή είμαστε στη θέση πλέον να ανακοινώσουμε ότι αυτή η στιγμή έχει φτάσει.

Σε μόλις τέσσερις ημέρες από σήμερα, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, η Νατάσα Θεοδωρίδου θα βρίσκεται στους ραδιοφωνικούς δέκτες μας με καινούριο τραγούδι. Η μουσική ανήκει στον Αντώνη Βαρδή, ενώ οι στίχοι είναι μία δημιουργία του Βασίλη Γιαννόπουλου.

Σημειωτέον, οι δύο δημιουργοί πρόκειται να υπογράφουν εξ ολοκλήρου το νέο δίσκο της τραγουδίστριας που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου λοιπόν, ολοκαίνουρια Νατάσα Θεοδωρίδου σε επιλεγμένα ραδιόφωνα ανά τη χώρα και εμείς αναμένουμε να ακούσουμε το αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τον Αντώνη Βαρδή!

UPDATE 2/09: Το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου δε μεταδόθηκε για πρώτη φορά σήμερα, 2 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με το ρ/φ σταθμό που θα πραγματοποιούσε την πρώτη αποκλειστική μετάδοση, ο προγραμματισμός αλλάζει και το κομμάτι θα κάνει τελικά την «πρεμιέρα» του την επόμενη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου. Αναμένουμε!

Αφήστε το σχόλιό σας