Μία συνεργασία και δύο συναυλίες – έκπληξη ετοιμάζουν για το φετινό καλοκαίρι η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Μελίνα Ασλανίδου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Μελίνα Ασλανίδου ετοιμάζουν δύο μοναδικές συναυλίες στην Κρήτη και στην Κέρκυρα, έχοντας μαζί τους έναν από από τους πιο σημαντικούς Έλληνες συνθέτες, τον Χρήστο Νικολόπουλο.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η σημαντικότερη λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της, κλείνει φέτος είκοσι χρόνια απόλυτα επιτυχημένης πορείας στη δισκογραφία. Με οδηγό την αγάπη και το σεβασμό για το ελληνικό τραγούδι μετατρέπει κάθε συνάντησή της με το κοινό σε μία μεγάλη μουσική παρέα.

Η Μελίνα Ασλανίδου, είναι η Μελίνα της καρδιάς μας, που πάντα μας συγκινεί με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής και την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία.

Μια ξεχωριστή ερμηνεύτρια που ισορροπεί απόλυτα ανάμεσα στο ποιοτικό σύγχρονο τραγούδι, τις ρίζες και την παράδοση αλλά και το «καθαρόαιμο» λαϊκό φάσμα.

Με πυρήνα τις προσωπικές τους επιτυχίες και πολλές συνθέσεις του Χρήστου Νικολόπουλου, θα συναντηθούν επί σκηνής σε δύο μοναδικές συναυλίες στο νησί της Κρήτης και της Κέρκυρας:

Ρέθυμνο: Δευτέρα 31 Ιουλίου, Φρούριο Fortezza, έναρξη: 21:30
Κέρκυρα: Δευτέρα 14 Αυγούστου, Παλαιό Φρούριο, έναρξη: 22:00

Πληροφορίες - Εισιτήρια

Τιμή εισιτηρίου
Προπώληση: 15€

Προπώληση

TICKET SERVICES
– Τηλεφωνικά: 210 7234567
– Online: www.ticketservices.gr

PUBLIC
– Σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
– Online: tickets.public.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας