Η Νατάσα Θεοδωρίδου θα καθηλώσει και συγχρόνως θα διασκεδάσει το κοινό με τις λατρεμένες επιτυχίες της σε δύο μοναδικές βραδιές!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δε σταματά τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες ούτε το καλοκαίρι ετοιμάζοντας δύο νέες συναυλίες στην πρωτεύουσα.

Έπειτα από μία επιτυχημένη χειμερινή σεζόν στο «Vox» με πολλή διασκέδαση και μία απροσδόκητη συνάντηση με το διάσημο χορευτή flamenco, Farruquito, για δύο βραδιές στο «Φωταέριο», η καλλιτέχνιδα τηρεί το ραντεβού και έρχεται για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Επιπλέον, το πρόγραμμα για εφέτος περιλαμβάνει και μία εμφάνιση στο θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» στα Βριλήσσια.

Έχοντας στις αποσκευές της τη μεγάλη επιτυχία «Άσ’ Τα Όλα Κι Έλα», το ολοκαίνουριο «Ανήσυχος Καιρός» με την… ανήσυχα ανοδική πορεία (αμφότερα σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια), η Νατάσα Θεοδωρίδου θα καταθέσει σε δύο μοναδικές συναυλίες την ξεχωριστή καλλιτεχνική φυσιογνωμία της που έχουμε αγαπήσει μέσα από τις μεγάλες και λατρεμένες επιτυχίες της αλλά και από επιλογές της ελληνικής δισκογραφίας.

Δύο απάνεμα θερινά βράδια, λοιπόν, κάτω από το φυσικό φως του φεγγαριού με τη Νατάσα Θεοδωρίδου να καθηλώνει και συγχρόνως να διασκεδάσει το κοινό την Παρασκευή 8 Ιουλίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά και το Δευτέρα 11 Ιουλίου στο Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» στα Βριλήσσια.

Εισιτήρια

Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή: 15€
Προπώληση online: viva.gr

Ακούστε τη νέα επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου, «Ανήσυχος Καιρός»!

Νατάσα Θεοδωρίδου - Natasa Theodoridou (2016) - Hit Channel

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας