Η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Στέλιος Ρόκκος και ο Κώστας Μαρτάκης με Θωμαή Απέργη ετοιμάζονται για τη λήξη των εμφανίσεών τους στο «Κέντρο Αθηνών» όπου και βρίσκονται τη φετινή σεζόν…

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Στέλιος Ρόκκος έχοντας στο πλευρό τους τον Κώστα Μαρτάκη και τη Θωμαή Απέργη ένωσαν αυτό το χειμώνα τις δυνάμεις τους στη σκηνή του «Κέντρο Αθηνών», ξεκινώντας συγκεκριμένα τις εμφανίσεις τους από τα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου.

Κοντεύοντας να συμπληρώσει 5 μήνες εμφανίσεων το σχήμα του νυχτερινού κέντρου της Λεωφόρου Πειραιώς ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το Αθηναϊκό κοινό καθώς απομένουν μόνο τρεις βραδιές έως τις 22 Μαρτίου, την ημερομηνία δηλαδή που θα ρίξει «αυλαία».

Το «Κέντρο Αθηνών» ενημερώνει σχετικά με τις τελευταίες εμφανίσεις του σχήματος των τεσσάρων καλλιτεχνών μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης:

«Η μοναδική αυτή χρονιά ολοκληρώνεται το Σάββατο 22/3/14. Μετά από πέντε και πλέον μήνες το ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ και όλοι οι συνεργάτες σας ευχαριστούμε για αυτή την υπέροχη και πραγματικά αξέχαστη σεζόν που μας χαρίσατε.

Το ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ που έχει φιλοξενήσει κάποιες από τις σημαντικότερες φωνές αλλά και μουσικά projects στην Ελλάδα προσπάθησε για άλλη μια χρονιά να κρατήσει ψηλά τον πήχη της ποιοτικής διασκέδασης σε συνδυασμό με το καλό τραγούδι για όλα τα γούστα και τις ηλικίες.

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Στέλιος Ρόκκος σας ευχαριστούν μέσα από τα βάθη της καρδιάς τους για τις μοναδικές στιγμές αγάπης που τους χαρίσατε στο πρόγραμμα που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο αυτό τον χειμώνα. Μαζί τους σε αυτό το μουσικό ταξίδι ήταν οι πολύ ταλαντούχοι Κ. Μαρτάκης και Θ. Απέργη.

Η μοναδική αυτή χρονιά ολοκληρώνεται με τις τρεις τελευταίες βραδιές που θα γίνουν την Παρασκευή 14/3/14 , Σάββατο 15/3/14 & Σάββατο 22/3/14.

Σας περιμένουμε όλους για να διασκεδάσουμε με την καρδιά μας όπως μόνο εμείς ξέρουμε στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τον ερχόμενο χειμώνα.»

Αφήστε το σχόλιό σας