Σε ένα κατάμεστο Βέακειο έριξε η Νατάσα Θεοδωρίδου την αυλαία της περιοδείας της, αποχαιρετώντας ιδανικά το καλοκαίρι.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η πιο σημαντική λαϊκή τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς, ολοκλήρωσε το καλοκαιρινό ταξίδι της σε όλη την Ελλάδα με μία μεγάλη συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Κάτω από το έναστρο ουρανό και με την απέραντη θέα στη θάλασσα, η συναυλία ήταν γεμάτη τραγούδια από το ανεξάντλητο προσωπικό της ρεπερτόριο, καθώς και από σημαντικά τραγούδια του χθες και του σήμερα.

Μέσα από τη μεγάλη της αγάπη για το λαϊκό τραγούδι, αυτή η ξεχωριστή συνάντηση με το κοινό μετατράπηκε σε μία μεγάλη παρέα που τραγούδησε, συγκίνησε και χαμογέλασε.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν στο Βεάκειο Θέατρο την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, έτσι όπως η ίδια ξέρει, δημιουργώντας τη δική της μοναδική ατμόσφαιρα που περιείχε όλο το καλό ελληνικό τραγούδι, σε ένα ευρύ φάσμα από την υποβλητική ατμόσφαιρα έως την εξωστρέφεια και τη διασκέδαση.

Αυτή ήταν η τελευταία συναυλία ύστερα από τις εμφανίσεις σε επιλεγμένους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο.

Το κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Νατάσας Θεοδωρίδου γεμίζοντας ασφυκτικά το Βέακειο Θέατρο Πειραιά, σε μία ιδανική βραδιά για τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού.

Φωτογραφίες

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Facebook.

Δείτε επίσης: Η Νατάσα Θεοδωρίδου
σου φωνάζει «Σ’ Αγαπάω Μ’ Ακούς» με νέο single

Νατάσα Θεοδωρίδου - Natasa Theodoridou - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας